„Šią savaitę manęs laukia daug kelionių ir darbų. Todėl man filmuojant pagelbės mano operatorius, sūnus Adomas“, - į kamerą šypsojosi žinoma atlikėja.

R. Ščiogolevaitei-Damijonaitienei vaizdo dienoraštį įamžinti padėjo ne tik penkiametis sūnelis, bet ir žinomos moters sutuoktinis Rolandas. Dainininkė su DELFI skaitytojais pasidalino akimirkomis, kur ji užfiksuota leidžianti laisvalaikį su vyru bei krečia išdaigas vakarodama su draugais. Rūta nepabijojo save parodyti atsipalaidavusią, be makiažo, tokią, kokia iš tiesų yra gyvenime, kai jos nefilmuoja kameros ir nemedžioja fotografai.

„Savaitė su žvaigžde“ rubrikoje atlikėja taip pat įamžino ir nuo rudens startuosiančio TV3 “X faktoriaus“ projekto užkulisius, kur ji ruošiasi pirmajai atrankai Klaipėdoje kartu su kitais komisijos nariais – Sauliumi Urbonavičiumi-Samu, Sauliumi Prūsaičiu ir Marijonu Mikutavičiumi.

DELFI skaitytojai pirmieji turi progą išvysti naujausios televizijos sezono fotosesijos užkulisius ir pamatyti, kaip žvaigždė vieną akimirką susikaupusi pozuoja prieš foto objektyvą, o kitą – šelmiškai krizendama laido juokelius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (284)