Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Cukrus
150
g
Pienas
50
ml
Rikotos sūris
250
g
Sviestas
100
g
Migdolai (malti)
4
šaukšteliai
Miltai
300
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Juodieji serbentai
100
g
Cukraus pudra
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Uogas galite naudoti ir šaldytas, taip ir kitos rūšies, pvz., mėlynes.
Gaminimo eiga
Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio. Ant viršaus įspauskite serbentų.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai