Ingredientai

Cukrus 150 g
Pienas 50 ml
Migdolai (malti) 4 šaukšteliai
Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukraus pudra 1 šaukštelis
Porcijos: 6
Uogas galite naudoti ir šaldytas, taip ir kitos rūšies, pvz., mėlynes.

Gaminimo eiga

Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.

Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio. Ant viršaus įspauskite serbentų.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai