Ingredientai
Grietinė (20% riebumo)
500
g
Cukrus
1
stiklinė
Želatina
10
g
Citrinų sultys
šaukštas
Sausainiai
3
vnt.
Persikai
1
vnt.
Bananai
1
vnt.
Aliejus
šlakelis
Vaisiai ir uogos
200
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Želatiną užmerkite ir ištirpinkite vandens vonelėje (neužvirinkite!). Grietinę su cukrumi išplakite maišytuvu. Plakdami supilkite želatiną ir citrinos sultis. Persiką ir bananą smulkiai supjaustykite ir sudėkite į kremą, išmaišykite.
Kepimui skirtą formą nuimamais kraštais ištepkite augaliniu aliejumi ir sukrėskite į ją grietinės kremą su vaisiais. Sausainius sutarkuokite smulkia trintuve ir apibarstykite jais tortą.
3 val. palaikykite tortą šaldytuve. Papuoškite pjaustytais kiviais, apelsinais, braškių puselėmis. Apibarstykite šokolado drožlėmis.
Atsiliepimai