Dėl kelialapio į pusfinalį J. Tverijonas žais su 21-erių metų latviu Mikeliu Libiečiu (ATP-772), kuris aštuntfinalyje 7:6 (7:4), 7:5 privertė pasiduoti trečią pagal skirstymą devyniolikmetį tėvynainį Martiną Podzų (ATP-760).

Nesėkmę aštuntfinalyje patyrė aštuoniolikmetis Lukas Mugevičius (ATP-1549). Vardinį kvietimą gavęs vilnietis trečiadienį 6:4, 1:6, 4:6 nusileido favoritui 25-erių metų čiliečiui Hansui Podpilnikui-Castillo (ATP-277) ir tenkinosi 1 ATP reitingo tašku bei 172 JAV dolerius.

Staigmeną dvejetų varžybų ketvirtfinalyje pateikė Beno Majausko ir Martino Podzaus duetas, 3:6, 7:6 (7:4), 10:8 privertęs pasiduoti favorite laikytą čiliečio H. Podlipniko-Castillo bei olando Marko Vervoorto porą. Patekę į pusfinalį lietuvis su latviu užsitikrino po 6 ATP dvejetų reitingo taškus ir pasidalins 216 JAV dolerių.

Dėl vietos finale B. Majausko ir M. Podzaus duetas kovos su ketvirtą reitingą turinčiais latviais M. Libiečiu ir Oskaru Vaskiu, kurie ketvirtfinalyje 6:1, 6:0 sutriuškino dano Jespero Korsbaeko Jenseno ir ispano Adria Mas Mascolo porą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)