Renginius organizuojanti ir grožio salonus turinti K. Ivanova DELFI portalui pasakojo, kad Lietuvos pramogų pasaulyje trūksta ryškių muzikinių merginų grupių. „Kadangi daug dirbu su renginiais, užsakovai manęs klausia, ką galima pasikviesti koncertuoti. Muzikinės rinkos lyderis yra mano sesers Natalijos projektas „Pop Ladies“. Jų honorarai yra didžiausi, užsakymų jos turi daugiausiai“, - pasakojo Kristina.

Tiesa, ji pabrėžia, kad konkurencingo ar analogiško projekto sesers grupei ji nesiruošia kurti. „Man visada buvo įdomu pačiai sukurti kažką originalaus ir neįprasto. Mano merginų projektas bus išskirtinis ir neįprastas. Kitokio skambesio. Kokio? Grupės koncepciją kurs gausi vokalo dėstytojų, choreografų, scenografų ir stilistų komanda. Tačiau labai daug ką padiktuos ir pačios merginos, - neslepia K. Ivanova. - Daug kas priklausys nuo to, kokios muzikos jos pačios klausosi, kokie jų charakteriai. Mano pasirinktos merginos yra labai ryškios, todėl noriu, kad jos atsiskleistų visomis savo spalvomis. Kai visas sąstatas bus aiškus, tada bus galima formuoti ir galutinę koncepciją.“

Pirmojo atrankos turo metu Kristina su komanda rado idealiai tinkančias dvi merginas. Deja, trečios kandidatės nerado, todėl iki rugpjūčio pabaigos skelbia antrą atrankos etapą.

„Man labai džiugu, kad į pirmąją atranką atėjo tiek daug ir tokių charizmatiškų panelių. Atranka buvo nelengva. Joms teko pademonstruoti ne tik savo vokalinius sugebėjimus, bet ir atsakinėti į atrankos komisijos klausimus. Tačiau trečios giminingos sielos tarp kandidačių neradome. Todėl labai kviečiu visas paneles sudalyvauti antroje atrankoje. Ieškau stiprių asmenybių, dainuojančių merginų, kurios nebijo sunkaus darbo ir svajoja būti didžiojoje scenoje. Dar kartą pabrėžiu, kad tai nebus lengvas kelias ir darbo bei jėgų teks įdėti tikrai daug. Norinčios sudalyvauti atrankoje, gali rašyti adresu kristina@culturebridge.lt”, - agitavo K. Ivanova.
Kristina Ivanova
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)