„Skonyje“ dėl geriausio virtuvės virtuozo vardo susikaus šimtai pretendentų, užpildę anketas internete ir perėję atranką. Čia vienodai lygiomis teisėmis dalyvaus ir restoranų šefai, ir namų šeimininkės, o jų ruošiamus patiekalus aklai vertins autoritetinga komisija, sudaryta iš virtuvės profesionalų, gurmanų ir žinovų.

„Kad laimėtum šį šou, neturi būti baigęs specialius mokslus. Tam užtenka įgimto sugebėjimo derinti produktus ir turėti skonio jausmą. Aš, manau, taip pat turiu tokį gyslelę, - sako naujojo šou vedėjas Andrius Butkus. – Šis naujas formatas apjungs tuos, kurie mėgsta gaminti, o tokių Lietuvoje žiauriai daug bei tuos, kam nesvetimas azartas – juk žmonės čia varžysis dėl vieno skonio šaukšto. „Skonis“ neabejotinai ir man, ir žiūrovams yra viena laukiamiausių televizijos sezono premjerų“.

Pats Andrius sako dažniausiai gaminantis iš to, ką randa šaldytuve ir nežiūrėdamas į kulinarines knygas. „Žuvis, jūros gėrybės, jautiena, aviena, daržovės – dažniausi produktai, iš kurių gaminu. Valgau namuose, nes noriu žinoti, ką dedu į burną“, - prisipažįsta.

Andrius sako, kad po šokių ir dainų projektų maisto gamybos šou bus tikra atgaiva. „Aš tikrai noriu sužinoti maisto gaminimo paslapčių. Kur ko nedėti, ir atvirkščiai. Vienas pasiryžimų – išmokti teisingai iškepti žuvį. Tikiuosi, kad sykiu su dalyviais daug ko išmoksiu „Skonyje“.

Ar jis nebijo sustorėti, ragaudamas vis naujus „Skonio“ dalyvių šedevrus? „Čia ir visas įdomumas, kad šiame šou bus ragaujama tik po šaukštą. Ir į tą šaukštą dalyvis turės sudėti tai, ką tobulino, ko mokėsi metų metus. O štai tada ir žiūrėsim, kaip dėl skonio nesiginčijama“, - šypsojosi A. Butkus, kuriam patikėta vesti naująjį LNK formatą „Skonis“ („The Taste“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (357)