Antradienį treniruotėje kartu su žaidėjais kamuolį spardęs M. Zubas dar kartą patvirtino anksčiau pasakytus žodžius, kad jo auklėtinių neišgąsdins pilnas stadionas, nebeturintys kur trauktis varžovai, kurių galimybes patekti į kitą etapą strategas vis dar vertina 30-ia procentų.

M. Zubas taip pat pabrėžė, kad „Žalgiriui“ ketvirtadienį bus itin svarbu atsilaikyti pirmąjį kėlinį bei išsaugoti tuščius vartus.

„Svarbiausia yra atsilaikyti pirmąjį kėlinį. Jei nepraleisime įvarčio - tai bus didžiulis pranašumas. Nežinau kodėl, tačiau „Lech“ komandos žaidėjų fizinis pasirengimas yra prastas. Kalbu apie jų dinamiškumą, greitį ir žaidimą mačo pabaigoje. Toks įspūdis, kad visas rungtynes jie žaidžia tuo pačiu tempu.

Galbūt tai yra kažkokios psichologinės problemos ar nesutarimai komandos viduje, nepasitenkimas prastais rezultatais ir bloga atmosfera. Mums svarbiausia yra atsilaikyti pirmąjį kėlinį.

Turime susikoncentruoti, galvoti apie savo žaidimą, tikslus bei komandą.
Jei žaisime su tokiu pačiu pasiaukojimu bei motyvacija kaip Vilniuje, esu įsitikinęs, kad turime 70 procentų galimybių patekti į kitą etapą", - sakė M. Zubas.

Antradienį vykusioje spaudos konferencijoje klubo vadovai taip pat pristatė naujoką: prie „Žalgirio“ prisijungė 20-metis vartininkas Lukas Lidakevičius, iki šiol rungtyniavęs Anglijos antro pagal pajėgumą diviziono „Barnsley“ ekipoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)