Ingredientai
Miltai
100
g
Cukrus
100
g
Sviestas
100
g
Graikiniai riešutai
100
g
Obuoliai
3
vnt.
Raudonieji serbentai
500
g
Apelsinai
1
vnt.
Cukrus
100
g
Porcijos: 4
Skanūs pyragėliai, kuriuos pamėgs visa šeima!
Gaminimo eiga
Riešutus pamirkykite kelias valandas. Sviestą sukapokite gabalėliais, sumaišykite su miltais ir cukrumi. Suberkite riešutus, gerai išmaišykite.
Obuolius nulupkite, išimkite sėkleles, supjaustykite kubeliais. Serbentus nuskabykite nuo šakelių. Nuo apelsino nutarkuokite žievelę, iš minkštimo išspauskite sultis. Visus komponentus sumaišykite, įberkite cukraus, išmaišykite.
Kepimo formeles patepkite sviestu, įdėkite uogų ir obuolių masės, ant viršaus užberkite miltų masės trupinių. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25 min.
Atsiliepimai