Ingredientai
Kvietiniai miltai
stiklinė
Kukurūzų miltai
1
stiklinė
Kepimo milteliai
0.5
šaukšto
Cukrus
1
šaukštas
Druska
0.5
šaukštelio
Malti juodieji pipirai
1
žiupselis
Baltas Čederio sūris
1
stiklinė
Saulėje džiovinti pomidorai
stiklinė
Svogūnų laiškai
0.5
stiklinės
Pienas
1
stiklinė
Sviestas
200
g
Aliejus
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Porcijos: 12
Skanios bandelės, kuriose dera kukurūzų, čederio sūrio ir saulėje džiovintų pomidorų skoniai. Puikiai tinka prie bet kokio patiekalo, taip pat pusryčiams.
Gaminimo eiga
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sviestu ištepkite bandelių formeles.
Sumaišykite miltus, kukurūzų miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir pipirus dideliame dubenyje. Gerai išmaišykite. Sudėkite čederio sūrį, saulėje džiovintus pomidorus, svogūnus.
Atskirame dubenyje išmaišykite šiltą pieną, ištirpintą sviestą, aliejų ir kiaušinį.
Supilkite į sausąją masę ir viską išmaišykite, kol gausite minkštą tešlą (tik nepermaišykite). Sudėkite į bandelių formeles. Kepkite, kol taps šviesiai rusvos, apie 20-25 minutes.
Atvėsinkite, patiekite šiltas ar kambario temperatūros.
Atsiliepimai