Ingredientai

Kepimo milteliai 0.5 šaukšto
Cukrus 1 šaukštas
Druska 0.5 šaukštelio
Svogūnų laiškai 0.5 stiklinės
Pienas 1 stiklinė
Aliejus stiklinė
Porcijos: 12
Skanios bandelės, kuriose dera kukurūzų, čederio sūrio ir saulėje džiovintų pomidorų skoniai. Puikiai tinka prie bet kokio patiekalo, taip pat pusryčiams.

Gaminimo eiga

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sviestu ištepkite bandelių formeles.

Sumaišykite miltus, kukurūzų miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir pipirus dideliame dubenyje. Gerai išmaišykite. Sudėkite čederio sūrį, saulėje džiovintus pomidorus, svogūnus.

Atskirame dubenyje išmaišykite šiltą pieną, ištirpintą sviestą, aliejų ir kiaušinį.

Supilkite į sausąją masę ir viską išmaišykite, kol gausite minkštą tešlą (tik nepermaišykite). Sudėkite į bandelių formeles. Kepkite, kol taps šviesiai rusvos, apie 20-25 minutes.

Atvėsinkite, patiekite šiltas ar kambario temperatūros.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai