„Vasara, šviečia saulė, man yra gražiausias metų laikas. Todėl šiuo periodu mane užplūstančiu savo džiaugsmu ir pozityviu nusiteikimu nusprendžiau pasidalinti su aplinkiniais išreiškiant tai tatuiruote“, - DELFI pasakojo Veronika.

Atlikėja įsitikinusi, kad visos pažintys užsimezga ne atsitiktinai. Su tatuiruočių meistru Raimiu V. Gordijevskaja susipažino projekte „Šok su manimi“.

„Jis – tikras meistras. Su džiaugsmu išpildė mano svajonę – po pusvalandžio jau turėjau tatuiruotę“, - sakė Veronika.

Paklausus, kodėl pasirinko išsitatuiruoti būtent tokį užrašą, atlikėja sakė, kad žmogaus laimė yra viena didžiausių žmonijos mįslių.

„Mano laimė – žinojimas, kad mane myli už tai, kokia esu. Kiekvienas nori būti laimingas. Meilė neturi rėmų, apribojimų. Visi nori patys atrasti laimės paslaptį. Esu laiminga, nes turiu puikų darbą, kuris teikia malonumą ne tik man, bet ir aplinkiniams, kurie mane vertina ir myli. Man labai malonu, kad galiu suteikti žmonėms džiaugsmo. Daugiau šypsokitės ir būkite laimingi“, - optimistiškai nusiteikti ragino dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)