Katytei nenutiko taip, kaip nutinka daugeliu atveju. Jos neišvijo. Dirbantys vyrai ėmė kasdien dalintis su katyte savo pietumis, leido jai nusnausti šiltoje aplinkoje ir šis autoservisas be galo meiliai katytei tapo lyg namais.

Prieš du mėnesius katytė labai sukūdo, vyrai stebėjosi, kas čia jai nutiko, o po kelių dienų vienoje mašinoje aptiko kelias ką tik pasaulį išvydusias gyvybes.

Kačiukai ūgtelėjo, ėmė domėtis aplinka, valgant pietus kąsnelio kaulija visa šeima. Mažiesiems katinėliams - ne vieta mašinų remonto vietoje. Jie gyventi čia nebegali. Darbuotojai skambino į „Grindą“, davė mūsų telefoną. Autoservise dirbantys vyrai sutinka katytę sterilizuoti ir ją globoti, bet kačiukai turi rasti kitą vietą, turi rasti kur kitur prisiglausti...

Tai trys 2 mėnesių pabiručiai. Balta katytė - su keliais tamsiais plėmukais, baltas katinėlis - su tamsia uodegyte. Kačiukus išmaudžius, jie būtų balti sniegiukai. Ir juodai balta katytė didelėmis akytėmis.

Labai prašome priglausti. Gal kas galite nors vienam mažyliui pasiūlyti laikiną pastogę? Labai prašome padėti. Maisto ir kraiko duotume, su namų paieška padėtume. Jiems labai reikia laikino prieglobsčio ar tikrų namų.

Laukiame bet kokių pasiūlymų, kaip padėti šiems autoserviso katinėliams. Tel. nr.: 865354521. Kačiukai yra autoservise už prekybos centro „Pas Juozapą“, Vilniuje, Pašilaičiuose. Kartu su murkiukais dėkojame.