Gaminimo eiga

Sudėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite, kad liktų džiūvėsėliai. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu ir gerai įspauskite į pyrago formos dugną ir kraštus. Padėkite į šaldytuvą.

Želatiną pamerkite.

Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą, atidėkite. Suplakite kreminį sūrį iki vienalytės masės. Išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Supilkite ištirpintą šokoladą ir plaktą grietinėlę, gerai išmaišykite.

Išbrinkintą želatiną ištirpinkite ir atvėsinkite.

Į sūrio masę po truputį supilkite želatiną, nuolat maišydami. Įdarą sukrėskite ant sausainių pagrindo ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms prieš patiekdami.

Patiekite su šviežiomis arba šaldytomis uogomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai