Ingredientai
Trapios tešlos sausainiai
2
pakeliai
Sviestas
150
g
Baltasis šokoladas
200
g
Maskarponės sūris
500
g
Grietinėlė
500
g
Cukraus pudra
100
g
Želatina
3
šaukštai
Gaminimo eiga
Sudėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite, kad liktų džiūvėsėliai. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu ir gerai įspauskite į pyrago formos dugną ir kraštus. Padėkite į šaldytuvą.
Želatiną pamerkite.
Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą, atidėkite. Suplakite kreminį sūrį iki vienalytės masės. Išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Supilkite ištirpintą šokoladą ir plaktą grietinėlę, gerai išmaišykite.
Išbrinkintą želatiną ištirpinkite ir atvėsinkite.
Į sūrio masę po truputį supilkite želatiną, nuolat maišydami. Įdarą sukrėskite ant sausainių pagrindo ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms prieš patiekdami.
Patiekite su šviežiomis arba šaldytomis uogomis.
Atsiliepimai