Festivalio metu galima pasiklausyti šiuolaikinio folkloro ir alternatyvios muzikos iš Lietuvos ir užsienio. 2013-ieji paskelbti tarmių metais, todėl festivalio metu galima susipažinti su kiekvieno Lietuvos etnografinio regiono: Dzūkijos, Aukštaitijos, Suvalkijos, Žemaitijos ir Mažosios Lietuvos šventėmis, papročiais, dainomis, šokiais, tarme, skambančia atitinkamame muziejuje įkurtame etnografiniame regione.

Rugiapjūtės ir Oninių programos metu buvo sveikinamos Onos, pjaunami rugiai, kepama duona, mušamas sviestas, o po rugiapjūtės darbų visų laukė dainos, šokiai, šviežia duona ir naujojo derliaus vaišės.
Pagrindinis festivalio “Margos pievos” tikslas – suteikti galimybę lankytojams iš visos Lietuvos ir užsienio susipažinti su lietuvių senuoju folkloru ir šiuolaikiniu folkloru bei alternatyviąja muzika iš Lietuvos ir užsienio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)