Keltas su žiūrovais išplaukė iš Šiaurinio rago Klaipėdoje ir mariose plaukiojo apie dvi valandas. Beveik visą šį laiką Radži siekė užkariauti kelte susirinkusios publikos širdis ir galima konstatuoti, kad jam tai pavyko: kai kurios moterys tiesiog šėlo, kartu dainavo dainas, tiesė į dainininką rankas, kartais prieidavo ką nors pasakyti į ausį.

Radži neliko abejingas entuziastingiausioms šokėjoms – bučiavo rankas, visaip skatino, vadino šaunuolėmis.

„Kai oras geras, o ir dainininkas neblogas, tai visai puiku“, - savimi ir oru džiaugėsi dainininkas.

Koncerto metu dainininkas dėvėjo ryškiai raudoną švarką, apkantuotą auksiniais apvadais, raudonus marškinius, juodas kelnes ir blizgančiais kristalais papuoštus batus.

„Muzikinio kelto“ vyrai buvo kur kas santūresni, tačiau kai kurios šeimos su vaikais tiesiog maloniai leido laiką atokiau nuo koncerto vietos.

Antroje koncerto dalyje įsidrąsino ir kai kurie vyrai, kurie ėmė vesti šokti moteriškes, o koncerto pabaigoje Radži buvo apsuptas moterų, vaikų ir vyrų, kurie visi drauge šoko, dainavo, plojo ir džiūgavo.

Koncerto pabaigoje Radži pareiškė norintis pasisakyti. Jis padėkojo savo globėjai Vidai, kuri jį užaugino ir išauklėjo. Toks dainininko pareiškimas buvo sutiktas audringais plojimais.

„Dovanoju jums savo šilumą, meilę. Iš savęs - „Čigono meilė“ jums!“, - galiausiai paskelbė Radži.

Vėliau dainininkas pademonstravo naujai perkurtą dainą „Ką daryt?“, kuri skambėjo išimtinai turkiškais ir arabiškais motyvais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (279)