Prieš pat 18 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad krisdamas stulpas apgadino tris automobilius.

Pirminiais duomenimis, Kalvarijų g. 168 stulpą nuvertė į jį atsitrenkęs autobusas, važiavęs maršrutu "Vilnius-Nemenčinė". Kaip pasakojo autobuso vairuotojas, priešais jį staiga pasuko lengvasis automobilis, nors autobusas važiavo naujai pažymėta juosta viešajam transportui.

Bandydamas vengti susidūrimo autobuso vairuotojas staiga pasuko vairą ir rėžėsi į stulpą. Nuo smūgio į stulpą apgadintas autobusas, tačiau kur kas stipriau apdaužyti lengvieji automobiliai.

Virsdamas stulpas aplamdę "Ford Focus" ir "Nissan" automobilius. Ugniagesiams teko pjaustyti stulpą, nes kitaip nebuvo įmanoma ištraukti po juo atsidūrusio "Ford".

Iš karto po avarijos sužalojimais niekas nesiskundė, tačiau netrukus teko kviesti medikus - vienai avarijos dalyvei pasidarė silpna. Ji nuvežta į ligoninę. 

Dar iki atvykstant pagalbai, iš karto po avarijos medikai jau buvo atvykę. Jie apžiūrai į Lazdynų ligoninę iš viso išvežė du žmones.

Avariją sukėlė ir milžinišką spūstį. Kelią užtvėrė ir nuvirtęs stulpas, ir įvykio vietoje gelbėjimo darbus atlikę ugniagesiai. Nusidriekė automobilių ir viešojo transporto eilės. Įforminti eismo įvykio pareigūnai, dalis jų ėmė reguliuoti eismą.

Neįprasta avarija pritraukė ir būrį smalsuolių, kurie spėliojo, ar kas nesužeistas, ar autobuso vairuotojas nebuvo girtas, jei sugebėjo taip rėžtis į stulpą. Ne vienas negailėjo keiksmų merui Artūrui Zuokui už mieste atsiradusias papildomas juostas viešajam transportui.