Naujos kultūrinės laidos vedėja tapo aktorė, išgarsėjusi bene populiariausioje šių metų lietuviškoje romantinėje komedijoje „Valentinas vienas“ Justė Zinkevičiūtė. Vakaro šeimininkė vakarėlyje pademonstravo ne tik savo aktorinius, bet ir vokalinius sugebėjimus, kai drauge su atlikėju Vaidu Baumila atliko bendrą kūrinį iš muzikinio filmo "Mulen ružas".

Vakaro metu koncertavo ir jaunosios kartos žvaigždė Markas Palubenka.

Su debiutu televizijos laidoje aktorės atėjo pasveikinti ir kolegos aktoriai, ir televizijos laidų vedėjai. Tarp jų - Eimutis Kvoščiauskas, Agnė Zacharevičienė, Andrius Rožickas, Rolandas Maskoliūnas, Mindaugas Papinigis, Daina Baumilė ir kiti.

"Kinfo" laidos pristatymo akimirkos - DELFI galerijoje:

Kiekvieną trečiadienį rodoma laida orientuota į jaunatvišką auditoriją, tad jos vedėjo atranka vyko iš keleto žinomų ir savo profesionalumą spėjusių įrodyti jaunosios kartos aktorių. Pasak laidos kūrėjų, J. Zinkevičiūtė juos nukonkuravo savo kerinčiu žavesiu, spinduliuojančia charizma, nenuilstamu pozityvumu ir atrankos metu visą filmavimo komandą užbūrusia šypsena.

„Sužinojusi, kad vesiu laidą, iškart pagalvojau – išsipildė mano svajonė. Visada svajojau apie galimybę vesti laidą, kuri įstrigtų žiūrovui, būtų vertinga bei įdomi. „Kinfo“ laidos vedimas – man iššūkis ir galimybė, kuria labai džiaugiuosi“, – teigė aktorė.

Laidoje bus apžvelgiamos Lietuvos ir pasaulio kino naujienos, vyks pokalbiai su kino industrijos atstovais, bus atskleisti niekur kitur neskelbti įdomūs faktai apie filmus ar kino kūrėjus. Viena iš rubrikų bus skirta pristatyti naujiems lietuviškiems projektams – žiūrovai vieni pirmųjų sužinos apie dar tik kuriamus projektus, galės sekti jų įgyvendinimą ar juos paremti.

„Labai džiaugiuosi galimybe kartu su laidos kūrybine grupe populiarinti nacionalinį kiną, kurio šiuo metu vis daugėja. Juk nufilmuojama tiek daug gerų filmų“, – džiaugėsi J. Zinkevičiūtė, kuri kinu domisi dar nuo paauglystės laikų, kai pradėjo kolekcionuoti lietuviškų filmų įrašus ir žavėtis senąja kino klasika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)