Šie automobiliai buvo sulaikyti 2011 m., kai Prancūzijos policija vykdė tyrimą dėl korupcijos. Visi 11 superautomobilių buvo konfiskuoti prabangioje 101 kambarį turinčioje viloje, netoli Eliziejaus laukų.

Tarp įspūdingų superautomobilių buvo du „Bugatti Veyron“, „Ferrari Enzo“, „Porsche Carrera GT“, „Maserati MC12“, „Ferrari 599 GTO“, „Rolls-Royce“, „Aston Martin“, „Maybach“ ir du „Bentley“. Visi jie buvo mažai arba visai nevažinėti.

Už tiek mašinų gauta 3,1 mln. eurų suma - juokingai maža. Palyginimui, 2012 m. pasirodžiusi „Bugatti Grand Sport Vitesse“ versija parduodama už 2 mln. eurų (6,9 mln. Lt).

Šie 11 automobilių buvo dalis dar įstabesnės kolekcijos, kurią sudarė 26 modeliai, 2009 m. į Prancūziją atgabenti iš JAV. Visi, kurių policija nespėjo sulaikyti, buvo transportuoti į Centrinėje Afrikoje esančią Pusiaujo Gvinėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)