Penktadienį savaitgalio startą diktuos „Radistai“. Jų neprognozuojama „YOLO“ renginių serija vėl sveikins slaptą svečią–vokalistą scenoje ir mažai apsirengusias damas ant baro.

Misija – kurti muziką

„Taisyklės? Esame eklektiški ir nekenčiame taisyklių“, – apie darbą studijoje, pasirodymus scenoje ir gyvenimo rutiną sako „Supernova“ didžėjai.

Šiemet bendradarbiavimo dešimtmetį švenčiantys atlikėjai turi dar daug ką pasakyti savo klausytojams. „Mūsų kelionė dar tik prasideda. Vienintelis teisingas būdas ją užbaigti – sukurti daug geros muzikos. Tai – mūsų misija“, – beria „Exit“ rezidencijos svečiai.

„Supernova“ skaičiuoja, kad 2013-ieji – patys produktyviausi metai duetui. Italai lenkia pirštus: netrukus bus išleistas jau trečiasis dueto albumas, o dešimtmečio proga pasirodys šokių muzikos kompiliacija „Best Of Supernova“.

Metų pradžioje italai taip pat nesnaudė – prieš kelis mėnesius įrašė miksą „Defected in The House Miami 2013“. Anot atlikėjų, juos su įtakinga house muzikos leidybos kompanija „Defected“ sieja meilė iš pirmo žvilgsnio.

„Žavimės jais nuo pat veiklos pradžios. Kompaniją įsimylėjome dar 2004 metais, kai pakliuvome į „Defected“ organizuotą „pool party“ Majamyje. Kieta house muzika, besišypsantys veidai ir galybė merginų! Ko daugiau galima norėti“, – pasakoja italai.

Nustebins patys save

Kaip „Supernova“ didžėjams pavyko pasiekti pasaulinės sėkmės? „Mūsų šūkis – sunkiai, sunkiai, sunkiai dirbk su šypsena veide ir visada stenkis daryti geriau nei vakar. Tai mums leido augti palaipsniui, įveikti visas duobes ir pasiekti geriausių įmanomų rezultatų“, – savo paslaptį atskleidžia duetas.

Scenoje italai drąsiai eksperimentuoja: šviežiausius klubinius garsus derina su klasika jau tapusiais šokių muzikos motyvais. „Remiksai klasikiniams house kūriniams – pats skaniausias saldainis. Nuostabu suteikti naujų spalvų kūriniams, kuriais mėgavomės ir grojome praeityje“, – sako „Supernova“.

Kas laukia publikos „Exit“ rezidencijoje šeštadienį? „Privalome iki pamatų sudrebinti kiekvieną klubą, kurį aplankome. Mūsų pasirodymai – visada staigmena. Net mums patiems“, – šypsosi didžėjai.

Šią vasarą „Exit“ scenoje pasirodymus surengs D. Britanijos atstovai Omid 16B ir King Unique, ispanas David Tort, svečias iš Ukrainos Sender, o sezoną skambiai užbaigs Dubfire iš JAV.

„Supernova“ hitas „I Can‘t Do Without You“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)