Unikalius, meile muzikai „pulsuojančius“ marškinėlius visi norintys galės įsigyti festivalio „Facebook“ profilyje bei renginio metu.

Kristina Kruopienytė mados gurmanams gerai pažįstama dizainerė, nuolatinė „Mados infekcijos“ dalyvė, kasmet sukurianti bei pristatanti po kolekciją ir moterims, ir vyrams. Dizainerė savo kūryboje siekia išskirtinumo, yra vertinama dėl savito stiliaus, rafinuoto išdykavimo formomis, medžiagomis, kirpimais ir spalvomis. K. Kruopienytė dirba su individualiais klientais nuosavoje studijoje, kuria sceninius kostiumus, darbinę, dalykinę aprangą ir aksesuarus, taip pat dėsto Vilniaus dizaino kolegijoje, o vos prieš savaitę kartu su kolege Rūta Jurkūnaite-Bružiene pristatė ir pirmąją savo tapybos darbų parodą „Epifora“.

Šiuo metu K. Kruopienytė ruošiasi naujausios rudens-žiemos kolekcijos pristatymui bei džiaugiasi proga prisidėti prie šiemet startuosiančio muzikos festivalio „Granatos Live“.

„Man visada smagu prisijungti prie naujų projektų, išbandyti bei pažadinti naujas kūrybos galimybes, atsiskleisti „kitu kampu“. O muzika man visada buvo svarbi. Esu nuolatinė koncertų bei muzikos festivalių ne tik Lietuvoje lankytoja, todėl tokios progos praleisti negalėjau, ypač sužinojusi, kad „Granatos Live“ scenoje pasirodys ir vienas mano mylimiausių atlikėjų – James Morrisonas“, sako dizainerė.

„Pradėjome nuo stiliaus apsibrėžimo. Galvoje iš karto ėmė suktis trys piešinių variantai – šiuo metu ypač madingi bei populiarūs geometriniai raštai, stilizuoti retro motyvai arba paprastas piešimas ranka. Bendru nutarimu išrinkome pastarąjį, kuris, visų nuomone, labai asmeniškas bei šiltas. Skirtingi mikrofonai – tarsi subtili užuomina į festivalio scenose pasirodysiančius įvairių stilių ir „kalibrų“ atlikėjus“, teigia K. Kruopienytė.

„Kristina yra labai talentinga ir patyrusi dizainerė, be to – mėgsta muziką. Ji beveik iš karto pajuto, kokią idėją, festivalio nuotaiką norime perteikti. Rezultatu esame labai patenkinti“, bendradarbiavimu džiaugėsi festivalio organizatoriai.

Pirmąjį rugpjūčio savaitgalį vyksiančiame muzikos festivalyje „Granatos Live“ bus įrengtos keturios scenos, kuriose pasirodymus surengs daugiau nei 30 atlikėjų ir grupių iš užsienio bei Lietuvos: populiarusis britų dainų atlikėjas ir autorius James Morrisonas, kultinis britų elektroninės muzikos kolektyvas „Fenech-Soler“, danai „The Asteroids Galaxy Tour“, moderniosios gotikos ir XXI a. bliuzo atstovas Jamie N Commonsas, pasaulinę šlovę pelnęs gatvės muzikantas iš Australijos Dub FX, „G&G sindikatas“, Jazzu ir Sauliaus Prūsaičio projektas „DARLINGS“, Jurga, „SKAMP“, „Liūdni slibinai“, GJan, „Keymono“, „The Perfect Pil“, Markas Palubenka, Beissoul, „Electronic I“, „Poper Heat“, „The Colours Of Bubbles“, „Deeper Upper“, „ba.“, „Sweetsalt“, MC Mesijaus, „Shamanna Bug“, „Jama & W“, „The Local Legends“, Alice Way, „Fun Clock“, „Basi“, italas „La Cricca“, Vidis, „Downtown Party Network“, „Gogol Bordello Tribute“, „Baltic Balkan“ ir kt.

Be koncertų organizatoriai žiūrovams siūlys daugybę kitų pramogų ir užsiėmimų: naktinius kino teatro „Pasaka“ kino seansus, vandens pramogas, rytines jogos ir kapueira mankštas, sporto varžybas, šokių pamokas, atskiras zonas smaližiams ir kokybiško bei skanaus maisto mėgėjams ir daug kitų įdomybių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)