„Džiaugėmės dėl vakar kvalifikacijoje pasiekto rezultato. Nors iškovojome pirmą startinę poziciją, iš esmės tai nieko nereiškia. Trasoje paaiškės, kas stipriausias. Esame aptarę lenktynių strategiją, tačiau nenoriu apie tai plėstis. Trasoje nėra gero sukibimo, jeigu lis – turėsime važiuoti lėčiau. Svarbiausia išlikti trasoje“, – sakė Ramūnas Čapkauskas.

Jo kolega Deividas Jocius tikino, kad šlapia trasa jų negąsdina.

„Su Ramūnu esame ralio lenktynininkai, tad slystantis automobilis mums nėra naujiena, jei lis – turim daugiau šansų važiuoti greitai“, – kalbėjo „Barbar'a – Bauer racing Team“ atstovas.

Komandos strategas Jonas Dereškevičius taip pat neatrodė sunerimęs.

„Ramūnas labiausiai pripratęs prie tokių sąlygų. O kalbant apie strategiją, sunku apie ją kalbėti tokiose ilgose lenktynėse. Esame sutarę, kad nuo lenktynių pradžios važiuosime greitai ir bandysime išlaikyti kvalifikacijos tempą bei patikrinsim varžovų potencialą. O kvalifikacija parodė, kad varžovai stiprūs, mums tikrai neleis snausti“, – teigė J. Dereškevičius.

Stebėkite lenktynes gyvai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją