Gražia atrakcija, o kartu ir sektina tradicija 1000 km lenktynėse tapo tradicinis mechanikų 1000 metrų bėgimas, sukeliantis daug emocijų ne tik savos komandos nariams, bet ir sirgaliams.

Penktadienio popietę surengtą mechanikų bėgimą laimėjo „Liqui Moly Racing Team Lithuania“ komandos mechanikas Šarūnas Likas.

Jis pranoko kolegą iš „Techninis projektas Racing“ komandos Daną Vaškevičių ir trečioje vietoje likusį „Tygelis Evo Performans“ ekipos mechaniką Gediminą Pajėdą.

Bėgimo laureatus ir dalyvius, trumpam pakeitusius amplua, šiltai pasveikino lenktynių organizatorius, „Promo events“ direktorius Darius Jonušis ir apdovanojo taurėmis, kokių pavydėtų ne vienas lenktynininkas.

Daugelis žiūrovų apie mechanikų bėgimą sužinojo klausydamiesi... radijo.

Lenktynių radijas – dar viena šios didžiausios automobilių žiedinių lenktynių šventės šalyje naujiena. FM bangomis 95,4 hercų dažniu lenktynių dienomis iš lenktynių klubo skamba aktualiausia informacija apie varžybas, naujienas komandų stovyklose, tiesioginis varžybų komentaras.

Žiūrovai lenktynių trasos prieigose, turintys išmaniuosius telefonus su FM imtuvais, džiaugiasi turėdami galimybę ne tik matyti, bet ir girdėti lenktynių komentarą.

Lenktynių radijas girdimas dviejų kilometrų spinduliu aplink kelių sankirtoje šalia Palangos išaugusį laikinąjį 1000 km lenktynių miestelį ir jis veiks iki pat paskutinio šių varžybų akordo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)