Kieminukų šeimynėlės likimai tokie skirtingi... Vieną mažylį iš kiemo žmonės paėmė tiesiai į namus, vienas žuvo, vienas ilgokai tupėjo klinikos stacionare, bet dabar turi puikią šeimininkę, o Lizi... Lizi kabo tarp žemės ir dangaus.

Šiuo metu ji laikinoje globoje, bet ji greit baigsis, o dar ir globėjos katinui ji nepatikti ėmė, tad Lizi, deja, turėjo jau laimę letenėlėse, bet ji ėmė ir išslydo...

Tikimės, kad ji laukia labai šiltų, gerų namų ir supratingų šeimininkų, kurie nori ne arogantiškos, neperprantamos, o paprastos, bet neprastos katės. Lizi tikrai graži, kailiukas tarsi aksominis, ir pati švelni kaip aksomas. Ji jau supranta, kaip smagu, kai draugiškas žmogus glosto nugarytę. Ji išmoko dūkti ir žaisti (na, juk yra visai jaunutė, iki metų). Ji jauki, tvarkinga, žodžiu, normali naminė katė, tik nėra drąsuolė. O jau kas drąsumo tikrai nepridės - tai stacionaro narvas. Deja, Lietuvoje nėra patogių ir nemokamų viešbučių niekieno katėms...

Lizi globoja nedidukė gyvūnų globos organizacija VšĮ „Mažoji Liza“, kuri neturi savo prieglaudos, o gyvūnai laukia namų pas savanorius arba kitus geros valios žmones. Globos visuomet trūksta, visi, kas gali, turi ne tik ne po vieną globotinį, bet ir eilę laukiančių... Todėl pasibaigus dabar turimai laikinai globai Lizi greičiausiai tektų grįžti į narvelį.

Jei galite padėti jai to išvengti, suteikti namus ar tolimesnę laikiną globą iki padovanojimo, prašome susisiekti tel.nr. 8 688 14590 arba info@mazojiliza.lt. Lizi globojama Vilniuje. Ji skiepyta ir sterilizuota.