Komandos vadovas Linas Nemūra sako, kad „jis velniškai greitas treniruoklyje. Šis modernus simuliatorius yra toks tikroviškas, kad net neabejoju – Karolis netrukus bus greitas ir tikroje lenktynių trasoje“.

Pirmose oficialiose varžybose Karolis startavo būdamas 7-eių metų. „Automobiliai ir viskas, kas su jais susiję, man yra ne tik hobis, bet ir gyvenimo būdas“, - sako Automobilių technologijų studijas Danijoje, baigęs K. Griška. Savos veiklą ateityje jis sieja ne tik su lenktynėmis trasoje, bet su autosporto inžinerija. Todėl jau šį rudenį ketina pradėti Motorsporto technologijų studijas Didžiosios Britanijos universtitete.

Vyriausiajam lenktynių dalyviui, „Autoverslo” komandos atstovui, Valdemarui Zakarauskui – 62 metai. 1000 km lenktynėse jau 11 kartą dalyvaujantis verslininkas visuomet turi ambicingų planų jas laimėti. Kelis kartus V. Zakarauskui jau pavyko užlipti ant laimėtojų pakylos, o pernai savo klasėje (A3000+) užėmė pirmąją vietą.
Karolis Griška
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją