Produktai:
10 kiaušinių,
300 g jautienos,
6 ančiuvių filė arba kilkės,
6 šaukštai džiūvėsėlių,
aliejaus,
juodųjų maltų pipirų,
druskos.
Kaip gaminti:
1. Jautieną sumalkite.
2. Ančiuvius susmulkinkite ir sumaišykite su jautienos faršu, suberkite džiūvėsėlius, įmuškite 2 kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
3. Likusius kiaušinius išvirkite, kai atvės, nukupkite. Kiaušinius aplipdykite faršu.
4. Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus, kad apsemtų trečdalį keptuvės. Įdėkite keturis kiaušinius, dažnai vartydami kepkite, kol faršas gražiai paskrus (4 – 5 min.). sudėkite kiaušinius ant popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių. Taip iškepkite ir likusius kiaušinius.
Skanaus!