Produktai:

10 kiaušinių,
300 g jautienos,
6 ančiuvių filė arba kilkės,
6 šaukštai džiūvėsėlių,
aliejaus,
juodųjų maltų pipirų,
druskos.

Kaip gaminti:

1. Jautieną sumalkite.

2. Ančiuvius susmulkinkite ir sumaišykite su jautienos faršu, suberkite džiūvėsėlius, įmuškite 2 kiaušinius. Įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

3. Likusius kiaušinius išvirkite, kai atvės, nukupkite. Kiaušinius aplipdykite faršu.

4. Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus, kad apsemtų trečdalį keptuvės. Įdėkite keturis kiaušinius, dažnai vartydami kepkite, kol faršas gražiai paskrus (4 – 5 min.). sudėkite kiaušinius ant popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių. Taip iškepkite ir likusius kiaušinius.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)