6 porcijos

Produktai:

1 gūžė brokolių,
200 g kiaulienos,
razinų (jei norite),
1 svogūnas,
0,5 skardinės konservuotų žirnelių,
100 g migdolų.

Užpilui:

3 šaukštai majonezo,
2 šaukštai obuolių acto 1 šaukštas medaus,
druskos.

Kaip gaminti:

1. Visus komponentus užpilui sumaišykite.

2. Brokolius išskirstykite žiedynais, 3 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Paskui perpilkite šaltu vandeniu.

3. Brokolius supjaustykite gabalėliais, svogūnus – pusžiedžiais. Migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir susmulkinkite.

4. Sumaišykite brokolius, kiaulieną, svogūnus, žaliuosius žirnelius, razinas ir migdolus. Užpilkite užpilu, pastatykite 1 val. į šaldytuvą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)