Šias varžybas organizuoja grožio pramonės ekspertai, jos padeda studentams pagilinti žinias ir atskleisti savo įgūdžius.

Darlingtono universiteto grožio terapijos dėstytoja teigė, kad nagų dizino studijoms daugiau dėmesio buvo skirta jau rugsėjo mėnesį, pamačius, kokį potencialą turi šios dvi merginos.

Koledže mokoma nagų puošybos įskaitant nagų dailinimą akrilu, geliu, rankų darbo piešimą, dažymą purkštuvais – tai gana sudėtinga technika, to išmokti nėra labai lengva.

Universiteto atstovai džiaugėsi, kad būtent jų studentės užėmė šalyje pirmą ir antrą vietas. Darlington‘o universiteti dėstytoja Rachel Hanson teigė, kad tai rodo, jog universitete mokoma tinkama kryptimi.

Abiems studentėms nagų nulakavimui ir papuošimui buvo duota dvi su puse valandos. Varžybos vyko South Burton ir Deryshir‘o universitetuose.

24 metų Amy ir Darlingtono įkvėpimo sėmėsi iš filmo „Juodoji gulbė“, ji pasakojo, kad jai tai buvo pirmosios varžybos ir jos pareikalavo daug nervų ir įtampos.

33 metų Sandra iš Lietuvos, dabar gyvenanti Darlingtone, sakėsi nagų dizainui idėjų ieškojusi Maiklo Džeksono klipe „Thriller“ ir kaip pagrindinį piešinį panaudojo Fankeinšteino monstrą.

Šios dvi studentės dabar atstovaus Darlingtono universitetui Finale Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)