Oficialus koncerto „afterparty“ vakarėlis įvyko „PORT night club by BarBar'a“. Egidijus Dragūnas tvirtina, kad šį klubą oficialiam „SEL Grand Show 2013“ „afterparty“ vakarėliui atsirinko neatsitiktinai - tai vienas populiariausių Lietuvos klubų, kuriame yra įrengta moderniausia garso bei apšvietimo technika, atitinkanti jo keliamus aukštus kokybės standartus.

Karštame vakarėlyje netrūko ir Lietuvos garsenybių: čia šėlo Oksana Pikul, Vita Jakutienė, Natalija Bunkė su vyru Danieliumi, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Jonas Mačiulis ir kiti.

Į klubo sceną įžengęs E.Dragūnas dėkojo publikai už sukurtą įspūdingą atmosferą. Vos tik scenoje pasirodžius Selui, publika tiesiog ėmė kraustytis iš proto. Klubinėtojai šimtais mobiliųjų telefonų filmavo E.Dragūno pasirodymą, kurį atlikėjas pabaigė minią išmaudydamas šampano pursluose.

Vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)