„Mercedes“ pilotai buvo greičiausi pirmose šios dienos treniruotėse, tačiau antrose greičiu nusileido „Red Bull“ atstovui Sebastianui Vetteliui.

„Tai buvo gera diena. Tačiau minkštosios padangos nepasižymėjo ilgaamžiškumu“, – pasakojo „Mercedes“ pilotas N. Rosbergas.

„Sekmadienį sužinosime įgijome pranašumą ar atsidūrėme prastesnėje situacijoje. Visa tai įdomu, kadangi padangos yra kitokios, tad turime prie jų prisitaikyti. Tai galimybė, kuria mes galime pasinaudoti – turime jas perprasti greičiau nei mūsų varžovai ir žengti žingsnį į priekį“.

N. Rosbergo teigimu, komandų pajėgumas šį savaitgalį dar gali pasikeisti.

„Panašu, jog važiuojant vieną greitą ratą esame greiti. Panaši situacija yra ir su ilgomis distancijomis. Tačiau tam tikri dalykai dar gali pasikeisti. Kelios dešimtosios šen ar ten ir galite pamatyti kitokią startinę rikiuotę bei lenktynių rezultatus“.

Kitas „Mercedes“ ekipos pilotas Lewisas Hamiltonas šiandien vykusių treniruočių metu neturėjo didelių problemų su padangomis. Tačiau kaip teigia pats britas, geriau pasirodyti antrose treniruotėse jam sutrukdė blogi sprendimai reguliuojant automobilį.

„Buvo neblogai, nieko ypatingo. Tada mes atlikome tam tikrus pakeitimus ir taip žengėme žingsnį atgal“, – kalbėjo L. Hamiltonas.

„Atliksime tam tikrus pakeitimus ir rytojuj būsim pasiruošę. Esu tuo įsitikinęs. Pirmoji treniruotė prasidėjo gerai. Antroje susidūrėme su automobilio disbalansu, tačiau tai pataisoma“.