Praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) D. Gailius aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 30 minučių, pelnydavo po 17 taškų, atkovodavo 5,6 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo tarpu „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas interviu dienraščiui „Kauno diena“ atskleidė kartu su vyriausiuoju treneriu Eliu Zouru kitą savaitę vyksiantis į Las Vegasą (JAV), kur Kauno klubo atstovai stebės NBA vasaros lygoje rungtyniausiančius žaidėjus.

„Pažiūrėsime, pasitarsime. Komandą komplektuosime derindami įvairius variantus. Kalbant apie lietuvius, galiu patvirtinti, kad mūsų akiratyje yra ir buvusių žalgiriečių, paskolintų kitiems klubams, bet tebeturinčių sutartis su „Žalgiriu“, ir vaikinų iš dublerių komandos. Pasirinkimas nėra mažas. „Žalgirio“ branduolį sudarys Lietuvos krepšininkai, bet planuojame turėti ir 3–4 legionierius, kurie žaistų starto penkete, būtų pajėgūs imtis lyderių pareigų“, - teigė P. Motiejūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)