Pirmose rungtynėse lietuviai susitiko su Norvegijos bendraamžiais. Jau pirmojo kėlinio metu tapo aišku, kad šių rungtynių favoritė yra Norvegijos rinktinė. Varžovai po pirmojo kėlinio buvo susikrovę solidų 9 įvarčių pranašumą (8:17). Antroje rungtynių pusėje norvegai ir toliau įrodinėjo, kad yra stipresni už lietuvius ir iškovojo pergalę rezultatu 18:31.

Lietuviams net 8 įvarčius šiose rungtynėse pelnė Karolis Bliuvas, Gerdas Babarskas – 5, Mindaugas Meškauskas – 3, Šarūnas Ugianskis ir Deividas Virbauskas – po 1.

Norvegijos rinktinei nebuvo skirtas nei vienas 7-ių metrų baudinys į Lietuvos vartus, kai tuo tarpu lietuviai prie 7-ių metrų baudinio ribos stojo net devynis kartus ir realizavo septynis baudinius.

Kitose rungtynėse lietuvių varžovais buvo Islandijos jaunimo vaikinų rankinio rinktinė. Šių rungtynių scenarijus buvo priešingas pirmosioms rungtynėms. Nors lietuviai neiškovojo pergalės, tačiau žiūrovai sulaukė atkaklios kovos. Lietuvos komanda nusileido varžovams rezultatu 17:23.

Lietuvos gretose ir vėl rezultatyviausias buvo Karolis Bliuvas, pelnęs 7 įvarčius, Mindaugas Meškauskas ir Deividas Virbauskas – po 4, Gerdas Babarskas ir Laurynas Pacevičius – po 1.

Rytoj Lietuvos jaunimo vaikinų rankinio rinktinė sužais paskutines rungtynes „European Open“ turnyre. Dėl 15-16 vietos lietuviai susikaus su pirmą kartą šiose varžybose dalyvaujančia Farerų salų rinktine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)