Katytė patikliai bėgo prie kiekvieno pamatyto žmogaus. Blogiausia, kad bėgo ir prie kiekvieno šuns ir jį puolė. Neįsivaizduoju kas būtų buvę, jei jos kelyje būtų pasitaikęs didelis, kačių nemėgstantis šuo. Judrios gatvės taip pat šalia. Žodžiu, greit tapo aišku, jog iki baisios nelaimės tik vienas žingsnis. Viena moteris dar papasakojo, kad katytę pastebėjo jau prieš kokias 2-3 dienas.

Jokiais būdais negalėjau parsinešti jos namo, tad vėliau sugrįžusi tik pamaitinau, nufotografavau ir įdėjau skelbimus. Labai tikėjausi, jog ji paprasčiausiai pasimetė ir jos tikrai kažkas ieško. Deja deja, kitą dieną paskambinusi p. Marija papasakojo, jog pūkė greičiausiai bus "šeimininkų" išmesta iš gretimo namo. Matyt, kaip sakoma, "laimės ieškoti". O kokia ta laimė gali būti gatvėje katytei, visą laiką gyvenusiai namuose?? Nusprendėme būtinai jai ieškoti pagalbos.

Pagalbos ranką ištiesė VšĮ "Mažoji Liza" ir jos vadovė Erika. Sutarėmė, jog katytę reikia būtinai kuo skubiau gaudyti ir bent jau sterilizuoti. Jau dabar jinai morčiavo, tad netrukus tikrai turėtumėm dar vieną niekam nereikalingą kačiukų šeimą po balkonu..

Katytę p. Marijai pagauti pavyko tik šį sekmadienį. Šiuo metu ji Rekso klinikos stacionare. Visiška meilūnė ir glaustūnė, negalime jos vėl išmesti į gatvę, tikrai neišgyvens jinai ten tokia patikli ir prie kiekvieno bėganti. Taigi labai labai reikalinga laikina globa. O galbūt norite ją priglausti visam laikui? Mano tel. 8 602 99265

Katytę planuojame sterilizuoti (~60lt), paskiepyti kompleksiniu skiepu. Visa tai ir plius kiekviena diena stacionare (~10lt/para) kainuoja, tad taip pat labai reikalinga ir finansinė pagalba. Mažajai Lizai ir taip labai trūksta pinigėlių, skolos smaugia, o čia dar tokia neplanuota didelė bėda..Mes su p. Marija tikrai prisidėsime kiek galime, tačiau bijau, kad to tikrai neužteks. Realiai kai pinigėliai baigsis, neradus globos, katytės nebus kur ir padėti, tad labai prašome bent trupučiu prisidėti ir pagelbėti mums.

Kol kas katytės nuotraukos gatvėje.

Jei galite prisidėti prie katytės gelbėjimo susisiekite el. paštu arba apsilankykite VšĮ "Mažoji Liza" internetinėje svetainėje. AČIŪ!!