Vokietis nugalėjo dvejose varžybose iš paskutinių trijų ir nuo čempionate pirmaujančio Sebastiano Vettelio dabar atsilieka 50 taškų. N. Rosbergo teigimu, jo tikslas artimiausiose varžybose paerzinti tautietį iš „Red Bull“ ekipos.

„Dabar noriu pranokti „Red Bull“ ir taip paerzinti Sebastianą“, – pareiškė „Mercedes“ pilotas.

„Būti greitesniems už kitas komandas ir iškovoti kuo daugiau pergalių – štai kas dabar yra svarbiausia. Tam skiriame visą savo dėmesį“.

N. Rosbergas pridūrė, jog kol kas jam per anksti kalbėti apie kovą dėl šių metų F-1 čempiono titulo.

„Per anksti laikyti save vienu iš kandidatų į titulą. Skiriame visą dėmesį tam, kad, kad kuo geriau pasirodytume kiekvienose lenktynėse. Kaip bus toliau, žiūrėsime“.

„Dabar yra tikrai malonus metas mano karjeroje. Tai kažkas naujo. Iki šiol neturėjau tokio greito automobilio, kokį turiu dabar. Dabar kvalifikacijoje išvažiavęs į trasą žinau, kad galiu kovoti dėl pozicijos rikiuotės priekyje. Automobilis tampa vis geresnis ir geresnis. Taigi, didėja šansai, jog lenktynėse sugebėsiu išsaugoti kvalifikacijoje iškovot poziciją“.

N. Rosbergas neabejoja, jog kitokios „Pirelli“ padangos nei buvo naudojamos iki šiol, turės įtakos „Mercedes“ formai.

„Tikėtina, jog tai turės įtakos. Skirsis tempas kvalifikacijoje ir lenktynėse. Taigi, tai viską gali sumaišyti. Tuo pačiu tai bus proga geriau už varžovus perprasti naujas padangas“.

„Dėl to, jog anksčiau dalyvavome padangų bandymuose nieko nekeičia, pranašumo neturėsime. Mes nežinome ar bandėme tas padangas. Šį klausimą jums reiktų užduoti „Pirelli“.