Kaip pasakė komandos vartininkas Stojanas Dimovskis, tai bus „svarbiausios rungtynės komandos istorijoje“.

Ši mažo miestelio, esančio Makedonijos pietryčiuose, komanda į aukščiausiąją šalies lygą prasimušė 2008 metais. Nuo to laiko klubas tobulėjo ir praėjusiame sezone užėmė trečiąją vietą savo čempionate. Įdomu, kad šalies čempionatas Makedonijoje vyksta ruduo – pavasaris principu, o vasarą komando ilsisi.

Paskutinis čempionatas „Turnovo“ klubui baigėsi labai nelaimingai – buvo patirtas triuškinantis pralaimėjimas FK „Vardar“ komandai rezultatu 0:5 ir prarasta pirmoji vieta turnyrinėje lentelėje.

„Tai bus svarbiausios rungtynės mūsų klubui ir pirmas mačas Europoje, todėl ketvirtadienio susitikimas mums bus tarsi finalas“,- kalbėjo „Turnovo“ klubo vartininkas S. Dimovskis.

Makedonijos klubas yra jauna komanda, kurios amžiaus vidurkis vos 24 metai, tačiau S. Dimovskis tikina, kad tai nebus trukdis demonstruoti kokybiško futbolo.

„Mes kartu žaidžiame pora pastarųjų metų, todėl labai gerai vienas kitą pažįstame. Žinome, kad mūsų oponentai žaidžia UEFA Europos lygoje ne vienerius metus, bet pasitikime savo privalumais.“

2012/2013 metų sezone du „Turnovo“ futbolininkai pelnė 34 iš 49 komandos įvarčių – tai 27 metų saugu pristatomas Dejanas Blazevskis bei 29 metų tikras puolėjas Zoranas Boldavalievas.

„Lietuvos komanda turi nedidelį pranašumą prieš mus, nes turi daug Europos patirties turinčių žaidėjų. Kaip ten bebūtų, mes esame motyvuota, progresuojanti komanda“, - kalbėjo Z. Boldovalievas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)