Mūsų šalį prisimena ne su pačiomis geriausiomis emocijomis.

Saugo atstovaujama ekipa pralaimėjo akistatą Panevėžio „Ekranui“ ir antrame etape pasitraukė iš tolimesnių kovų. Šiemet į kitą barikadų pusę persikėlęs futbolininkas tikisi į Airiją grįžti su malonesniais prisiminimais.

„Tą kartą iš Lietuvos grįžau nusivylęs. Taip jautėsi visa tuometinė mano komanda, tačiau šiemet esu kitoje vietoje. Mane supa kiti komandos draugai, vadovauja kiti treneriai. Ketvirtadienį kursime naują istoriją. Esame nusiteikę pozityviai“, - teigė vienas „Saint Patrick's Athletic“ klubo lyderių.

„Nagrinėjome žalgiriečių žaidimą. Stebėjome rungtynių įrašus, analizavome surinktą vaizdinę medžiagą. Iš to ką matėme, susidarė įspūdis, jog „Žalgiris“ sugeba puikiai rengti kontratakas. Manome, jog tai vienas didžiausių iššūkių, su kuriuo turėsime susidurti.

Labai svarbu neatidengti savo užnugario, būti budriems. „Žalgiris“ taip pat muša daug įvarčių po standartinių situacijų. Negalime priešininkams suteikti daug erdvės prie savų vartų.

Neišskiriame nei vieno „Žalgirio“ futbolininko. Ši komanda pergalių siekia bendromis pastangomis. Todėl ruošiamės prieš ją gintis ir pulti tokiu pačiu būdu“, - atskleidžia šiemet Airijos pirmenybėse jau šešis įvarčius pelnęs saugas.

„Mus Vilniuje tenkintų rezultatyvios lygiosios. Idealiu atveju norėtųsi iškovoti pergalę. Koks rezultatas iš tiesų yra geras žaidžiant svečiuose, paaiškėja pasibaigus atsakomajai dvikovai.

Varžovų aikštėse jaučiamės užtikrintai. Ypač šiemet. Airijos čempionate išvykose laimime daug rungtynių, šią tradiciją norime pratęsti ir Europos lygos atrankos turnyre. Pastaraisiais sezonais tai sekėsi daryti gana neblogai.

Jei žaisime blogai, negalėsime teisintis, jog tai daryti mums trukdė kažkokios aplinkybės. Prieš šio sezono pradžią treniruočių stovyklos metu praktikavomės būtent ant dirbtinės dangos aikščių. Rezultatą nulems tik mūsų pačių pasirodymas“, - dėstė K. Brennanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)