– Pristatėte naują dainą ‘‘Viskas praeity‘‘. Gal tai galima sieti ir su jūsų buvusia karjera grupėje?

Į žodį "praeitis" telpa viskas, bet ši daina daugiau siejama su mano vidiniais jausmais ir išgyvenimais, o su grupe nieko bendro neturi.

– Šiuo metu pradedate savo soline karjerą. Ar vis dar bendraujate su "Pikaso" grupės nariais?

Galbūt galėčiau jus pataisyti: ne pradedu, o tęsiu, nes ji niekada nebuvo nutrūkusi. Aš jau buvau išleidęs savo kaip solisto kompaktinę plokštelę „Leisk pasveikint tave“ ir net būdamas „Pikaso“ nariu taip pat koncertuodavau vienas. Šiuo metu su grupės nariais ryšys yra nutrūkęs, nes nebeliko bendrų interesų. Kaip sakoma, visada vieną etapą pakeičia kitas.

– Gal planuojate koncertinį turą po Lietuvą?

Kol kas neplanuoju važiuoti po visą Lietuvą, bet po pavienius miestelius tai tikrai. Dažniausiai važiuoju į užsakomuosius koncertus, tokius kaip krikštynos, vestuvės, miestų- miestelių šventės, gimtadieniai, naktiniai klubai, barai ir t.t. Savo repertuarą parenku pagal užsakovų pageidavimus, atlieku ne tik savo, bet tokių atlikėjų kaip Frank Sinatra, Elton John dainas. Neseniai sukurtoje akustinėje programoje su pianistu Žilvinu Gaubu atlieku tokių atlikėjų kaip Bruno Mars, Elton John, Eric Clapton, Westlife, Michael Buble, The Beatles, Liuther Vandross dainas.

– Ar ateities planuose yra CD išleidimas?

Taip yra, nes CD atlikėjui tai - darbo rezultatas. Kiekvienas atlikėjas per du ar tris metus kaupia savo dainas, kurios vėliau yra talpinamos į to atlikėjo albumą.

– Kaip jums sekasi tėčio amplua?

Sekasi puikiai, nuostabus jausmas būti tėčiu, kai atsikeli ryte ir pamatai ta mažą stebuklėlį, kuris tau šypsosi ir „gūguoja“ - turbūt jausmo negali būti geresnio . Man mano vaikas yra visų darbų kvėpėjas. Dabar atsirado dar didesnis stimulas dirbti, tobulėti ir būti pavyzdžiu savo vaikui.

– Kur dažniausiai mėgstate keliauti atostogauti?

Geriausios atostogos yra mano gimtinėje Jurbarke ir žmonos gimtinėje Neringoje. Vos radę laisvą dieną stengiamės nuvažiuoti prie jūros bent jau pasivaikščioti. Atsiradus kūdikiui toliau išvažiuoti dar sunkoka, tai stengiamės išnaudoti Lietuvos pajūrį, tačiau renkamės ramesnes vietas, o ne perpildyta Palangą.

– Ar galėtumėte gyventi be muzikos?

Vargu, nes muzika mano gyvenime užima tikrai daug vietos. Pats pasirinkau tokį gyvenimo kelią, man tai ir darbas, ir pomėgis. Ne visi gali džiaugtis, jog dirba mėgstamą darbą, todėl manau, jog tuo atžvilgiu man tikrai pasisekė.

– Kokie jūsų ateities planai?

Kaip ir kiekvieno atlikėjo, kuris neketina stovėti vietoje. Planuose naujos programos sukūrimas, fotosesijos ir pagaliau antrasis albumas, kurio įrašinėjimas buvo sustojęs dėl laiko stokos, bei koncertai.

– Kaip manote ko reikia atlikėjui pradedančiui dirbti scenoje dar nepatyrusiam?

Pirmiausiai, gerų dainų, pasitikėjimo savimi, profesionalumo, charizmos. Šiandien klausytojai yra išrankūs, todėl, visų pirma, reikia kokybės.

– Jūsų palinkėjimas skaitytojams?

Skaitytojams palinkėčiau daugiau šypsotis ir džiaugtis tuo, ką turite šiandien. Linkiu eiti visada tik į priekį ir nesigręžti atgal, nes to, kas buvo jau nepakeisite, o ateitį galite susikurti tokią, kokios norite.