Šis katinukas tikrai išskirtinis! Tinkamiausias žodis jam apibūdinti – šiltas. Nieko nereikia sakyti, užtenka vos į jį pažvelgti: užsidega didžiulės saulės, geltonos Bernardino akys, prasideda meilumo „šokis“, nedelsiant prašosi murkaklas imamas ant rankų, glostomas ir myluojamas. Mirguliuoja ugniniai debesėliai baltame fone – džiaugiasi Bernardinas žmogaus draugija. 

Bernardinas bus geriausias draugas tiek vienišam žmogui, tiek ir šeimynai su vaikais. Didelis, gražus, švelnus ir šiltas. Net jei tyliai užeisite, nenorėdami prižadinti miegančio ir sapnuojančio dešreles Bernardino, šis kaipmat pajus, mikliai pašoks ant keturių, plačiai atmerks savo migdolines akis ir prašysis bendrauti. Nepavargsta būti su žmogumi mielas ir jaukus katinėlis, o taikus jo žvilgsnis skleidžia ramybę ir harmoniją.

Susipažinkite ir neatsispirsite priimti šį grožį į savo šeimą. Katinukas rastas prie Bernardinų bažnyčios. Jam, anot gydytojų, maždaug 5 m. Iškastruotas, netrukus bus paskiepytas. 

Bernardinas labiausiai tiks gyventi namuose, kur nėra kitų gyvūnų. Šiuo metu Bernardinas yra Endemik veterinarijos gydyklos stacionare ir laukia susitikimo su savo naujuoju Šeimininku. 

Labai ieškome Bernardinui namų arba nors laikinos globos iki padovanojimo, nes gyvūnas narve labai nelaimingas, o pabūti su juo savanoriai neturi jokių fizinių galimybių.

 

„Rainiukas“ VšĮ, 

Skambinkite: +370 615 58898

Rašykite: info@rainiukas.lt

Prisijunkite: http://www.facebook.com/Rainiukas.vsi