Atvirumas žudo geismą

Turbūt nustebsite sužinojusios, jog paplitusi seksualios aprangos formulė „kuo mažiau medžiagos ir kuo daugiau aptempimo“ toli gražu nėra teisinga. Seksologai tvirtina, kad pernelyg atviri ir aptempti drabužiai gali užmušti bet kokį vyro lytinį potraukį.

Kuo mažiau vyrui matoma viena ar kita kūno dalis, tuo stipriau įsižaidžia jo vaizduotė. Todėl kojos seksualiau atrodo ne vilkint mini sijonėlį, o kaip tik užsisegus ilgą sijoną su skeltuku iki klubų. Vyrus ypač jaudina džinsai ir suknelės, kurių dabartinių moterų garderobuose praktiškai nėra.

Vyrų akims nėra mieli ir agresyvūs žvėrių raštai, dryžuoti bei taškuoti audiniai, kurie akis taip pat greitai nuvargina, kaip ir jas užvaldo. Jeigu norite atkreipti stipriosios lyties atstovų akis, rinkitės augalų motyvus ir raštus su apsiritimais. O kalbant apie spalvas, tai vyrų dėmesį, beje, kaip ir vaikų, traukia ryškios spalvos, galinčios išskirti moterį iš minios.

Juoda spalva pati savaime nėra seksuali, tačiau derinama su kitomis spalvomis (pavyzdžiui, raudona), tikrai galėtų sukelti geismą. Be to, juodos spalvos buvimas suteikia moteriai paslaptingo žavesio. Ploni ir lengvai prigludę audiniai atrodo seksualiai – ši taisyklė galioja kalbant apie bet kokią aprangos detalę. Net ir vyrų niekinamas moteriškas kelnes.

Apskritai manoma, kad moterys linkusios pervertinti drabužių seksualinį efektą. Didžiajai daugumai vyrų moters apranga ne tokia svarbi, kaip jos šypsena, gestai, eisena ir pasitikėjimas savo žavesiu.

Apatiniai – jūsų slaptas ginklas

O štai kai jūsų santykiai tampa artimi, apatinių drabužėlių patrauklumas tampa itin svarbiu. Ir ne tik vyrams, bet ir moterims. Merginos, ignoruojančios dailų apatinį trikotažą, nekreipia dėmesio ir į savo seksualinius santykius su vyru. Taip pat ignoruoja save, kaip gundytoją.

Ką begalvotumėte šiuo klausimu, tačiau brangūs ir kokybiški apatiniai daugumos vyrų akyse paprastą moterį paverčia tiesiog nepakartojama. Todėl nepriklausomai nuo materialinės padėties ir amžiaus, kiekviena moteris tiesiog privalo turėti žavingą apatinių komplektą ir seksualias kojines.

Apie 80 vyrų susijaudina vos išvydę savo mylimąją su apatiniais. Dar daugiau – jie neblogai nusimano apie intymų garderobą ir mielai dalyvauja jį renkantis bei perkant. Įdomu tai, kad tokiu atveju vyrai pirmenybę teikia itin atviriems komplektams, kartais priversdami savo partnerę pasijusti nejaukiai.

Net jeigu jums atrodo, kad vyro pasiūlyti drabužėliai labiau tinka laisvo elgesio moteriai, neverta mylimajam atsakyti, juolab, kad būtent jam teks malonumas gėrėtis įsigytais apatiniais.

Prisiminkite, kad seksualių apatinių reiktų turėti daug! Amerikiečių mokslininkai nustatė, kad dažnai seksualius apatinius drabužėlius keičiančios moterys rečiau susiduria su vyrų neištikimybe. Vyrų smegenys užprogramuotos seksualinei įvairovei, todėl viena ir ta pati moteris skirtingais apatiniais sumaniai sukurs įvairovės iliuziją ir tuo pačiu išsaugos seksualinį patrauklumą.

Labai svarbi ir apatinių drabužių spalva. Vyrus labiausiai jaudina raudona – „seksualinės agresijos spalva“. Beje, konservatyvius ir savimi nepasitikinčius vyrus ji gali atgrasinti. Kalbant apie apatinius, rimta konkurentė raudonai yra juoda spalva.

Vyrų geismo paprastai nekursto rožinės, mėlynos, violetinės, pilkos ir rudos spalvų apatiniai. Balta spalva šiuo atveju yra neutrali, tačiau kai kurių vyrų akyse ji asocijuojasi su nekaltumu ir tuo pačiu sukelia stipresnius erotinius jausmus. Tik moterims, prieš renkantis baltus apatinius, vertėtų susimąstyti – ši spalva pabrėžia odos trūkumus.

Ką apsirengti?

Pirmiausia reikia išsiaiškinti savo figūros tipą. Kas jūs – maža grakšti katė, aukšta pasitempusi elfė, miniatiūrinė statulėlė ar klasikinių formų moteris? Ilgos ar trumpos jūsų kojos, pečiai – nuožulnūs ar kvadratiniai, kūno sudėjimas – stambus ar smulkus? Visa tai žinoti labai svarbu.

Jeigu esate nedidelio ūgio ir apskritai atrodote tarsi paauglė, tai jums neverta net svajoti apie ilgakojei medžioklės deivei Dianai tinkančius rūbus. Kai pagaliau įsisąmoninsite savo figūros ypatumus, galėsite lengvai pasirinkti drabužius, tinkančius būtent jums.

Priklausomai nuo to, kam teikiate pirmenybę – vilnai, medvilnei ar šilkui – galėsite susiformuoti garderobą, padėsiantį žavėti visus iš eilės.

Atradus savo stilių būtina mokytis skoningai rengtis. Čia jums padės madų žurnalai, specialios rubrikos laikraščiuose, pažįstamos elegantiškos moterys ir viskas, ką išvysite parduotuvių vitrinose, madų pristatymuose ar net teatruose, koncertų salėse ir muziejuose.

Svarbiausia nepamiršti, kad be savo banalios tiesioginės apsaugos funkcijos drabužiai turi pabrėžti kūno privalumus ir paslėpti trūkumus. Todėl labai svarbu įsisąmoninti, ką turite gražiausio ir demonstruoti tai be jokių sąžinės skrupulų.

Dėmesio, o dabar nusivelkame!

Visi žinome posakį – nesvarbu, kuo moteris apsirengusi, svarbu tai, kas yra po drabužiais. Toks teiginys daugelį dailiosios lyties atstovių, kurių figūros toli nuo trokštamų 90-60-90 išmatavimų, varo į neviltį. Taip pat žinoma ir tai, kad nuogumas pats savaime nejaudina, juolab nuolatinio seksualinio partnerio nuogumas.

Neabejokite – pusnuogė moteris yra labiau geidžiama nei visiškai nuoga. Vis dėlto pati seksualiausia vyro akyse yra nusirenginėjanti moteris. Tad rekomenduojame išmokti gražiai ir erotiškai nusirengti, net jeigu vilkite ir pačius erotiškiausius drabužius.

Ir dar: nepamirškite, kad seksuali apranga nėra jūsų seksualumo garantas, tai viso labo tik detalė. Stilių gimdo ne demonstravimas, o provokavimas. Galų gale, yra daugybė būdų kaip išreikšti geidulingumą. Nebūtina to daryti pačiu akivaizdžiausiu būdu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)