Ieškokite investuotojų, kurie investuotų į genialų jūsų projektą, pradėkite mokytis naujos profesijos, kelkite kvalifikaciją – tai suteiks materialios naudos ir džiaugsmo.

Šiuo laikotarpiu ims duoti rezultatų šių metų sausį ar pernai metų pabaigoje pradėti reikalai. Tiesa, pradžiugins toli gražu ne visi. Jei neseniai padarėte klaidą ir patingėjote ją ištaisyti, jūsų darbo vaisiai nebus tokie gausūs, kokių tikėjotės.

Na, o santykiai su aplinkiniais bus sudėtingi. Imsite per daug reikalauti iš artimųjų ir netgi iš pažįstamų, norėsite visais pasinaudoti, nieko neduodami mainais. Patarimas – siekite abipusio bendradarbiavimo.

Avinas

Šią savaitę kažko išmoksite. Gali būti, kad įgytos žinios pasirodys tokios įdomios, kad laikinai atidėsite visus likusius reikalus. Galbūt to mokėtės anksčiau, tačiau dėl kažkokių priežasčių užmetėte. Šiuo metu jūsų gyvenime atsiras patikimas pagalbininkas, kuriam galėsite patikėti dalį įsipareigojimų.

Jautis

Dėl kažkokių įvykių šią savaitę patirsite neigiamų emocijų. Galbūt kreipsitės pagalbos į žmones, kurių pareigos – spręsti svetimas problemas. Patariama daugiau dėmesio skirti sveikatai. Jei prasčiau pasijusite, nedelsdami kreipkitės į gydytoją, antraip paskui teks ilgai gydytis.

Dvyniai

Šią savaitę reikės užbaigti ilgą laiką prioritetiniu buvusį reikalą. Bet gali būti, kad numosite ranka ir surengsite šventę. Šiomis dienomis tikėtina atostogų pradžia ar kelionė, kuria save apdovanosite už ankstesnį triūsą. Ir dar jūsų laukia naujos pažintys, išsirutuliosiančios į draugystę arba bendradarbiavimą.

Vėžys

Šią savaitę dėl kažkokių priežasčių galite šalintis žmonių. Tikriausiai norėsis vienatvės, kad susivoktumėte, kas vyksta jūsų gyvenime. Galimi išsiskyrimai – nutrūks draugystė arba verslo ryšiai. Užtai susigrąžinsite tai, ką, atrodė, visam gyvenimui praradote.

Liūtas

Šią savaitę imsite kurti naujus planus. Kažkas iš jums brangių žmonių sukels permainų jūsų sąmonėje, imsite norėti to, kas anksčiau buvo nesvarbu. Be to, šiuo laikotarpiu atkakliai sieksite savo tikslo, pasitelksite ne tik profesionalumą, bet ir asmeninį žavesį. Tik neleiskite, kad veiksmus diktuotų fantazijos, tai yra, kelkite sau realias užduotis.

Mergelė

Šią savaitę būkite atsargesni su pinigais. Nesėkmingai investavę galite prarasti nemažą sumą. Apskritai geriau susilaikyti nuo investicijų ir didelių pirkinių. Gali kilti sunkumų darbe. Chaosas kils dėl kolegų ar klientų, galimi nesusipratimai, nuostoliai, už kuriuos reikės atsakyti ar pačiam padengti.

Svarstyklės

Šią savaitę teks labai pasistengti, kad vykdytumėte savo pareigas. Kažkas nuolat jus trukdys o gal bandysite suderini kelis reikalus, o realiai nespėsite atlikti nė vieno. Susidėliokite prioritetus, pasirinkite kryptį, pašalinis užsiėmimus atidėkite palankesniam, laisvesniam laikui. Tikėtinas neapibrėžtumas gyvenime, kurį tiesiog reikia išlaukti.

Skorpionas

Šią savaitę pasitikrinkite sveikatą – tikėtina, kad prasidėjo liga, kuri negydoma įsisenės. Nesekinkite savęs, venkite ekstremalaus sporto, nevalgykite nesveiko maisto, nevartokite nervų sistemą išbalansuojančių medžiagų. Šiomis dienomis gali sugriūti kažkokie planai. Veikiausiai jiems realizuoti dar neatėjo laikas.

Šaulys

Šią savaitę galite intuityviai priimti teisingą sprendimą ar rasti išeitį iš sunkios padėties. Jums pavyks ne tik susidoroti su nemalonumais, bet ir priversti aplinkinius pasielgti taip, kaip patogu būtent jums. Šiuo laikotarpiu nusimato intensyvus bendravimas su žmonėmis, kuriems darote įtaką. Galite netgi inicijuoti vienokius ar kitokius jų poelgius.

Ožiaragis

Šią savaitę pasistenkite nekišti nosies į svetimus reikalus, susilaikykite net ir nuo pačiais geriausiais norais grįstų patarimų ir rekomendacijų. Jie duos priešingą nei tikėtasi rezultatą, o jus aplinkiniai gali apkaltinti bandymais pakenkti specialiai. Be to, šiomis dienomis teks susidurti su dezinformacija, atnešiančia nemenkų nuostolių. Nuodugniai patikrinkite visus gaunamus faktus ir duomenis. Nepatariama investuoti ir kliautis žmonėmis, kurios menkai pažįstate.

Vandenis

Šią savaitę gausite vienokių ar kitokių žinių. Neatmetama galimybė, jog užsidegsite kokia nors idėja, o jos įgyvendinimui prireiks ne tik daug laiko, pastangų, lėšų, bet ir papildomos informacijos. Be to, šiomis dienomis jūsų laukia naujienos, susijusios su klausimu, kuris jau labai ilgai neduoda jums ramybės. Tačiau, prieš darydamos bet kokias išvadas, gautą informaciją dėl viso pikto patikrinkite kitais kanalais.

Žuvys

Šią savaitę derėtų daugiausia dėmesio skirti dvasiniam tobulėjimui. Neatmetama galimybė, jog pasuksite savęs pažinimo keliu ir aktyviai tvarkysite savo vidinį pasaulį, norėsite viską tvarkingai sudėlioti į atskiras lentynėles, surikiuoti prioritetus ir atlikti išsamią pastarųjų jūsų gyvenimo įvykių analizę. Be to, šiomis dienomis bus didesnė priverstinės ar savanoriškos izoliacijos nuo aplinkinių tikimybė. Bet kokiu atveju, laikas, praleistas vienumoje, išeis tik į naudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)