Gamintojai išplatino pirmąsias kupė versijos nuotraukas. Lyginant su ankstesniu 3-serijos kupė, naujokas pasižymės aštresniais dizaino akcentais, sportiškesniu važiavimu bei mažesnėmis emisijomis.

4-serija yra ilgesnė, žemesnė ir platesnė už automobilį, kurį pakeičia. Nors iš pirmo žvilgsnio naujasis modelis atrodo kaip eilinis BMW, tačiau ilgas variklio dangtis, atitrauktas keleivių skyrius ir nuožulni stogo linija suteikia esminius skirtumus nuo 3-serijos sedano.

BMW tvirtina, kad naujoji 4-serija turi žemiausią svorio centrą tarp visų šios markės modelių.

Dviduriai 4638 mm ilgio automobiliai iš pradžių bus komplektuojami su vienu iš dviejų benzininių arba vienu dyzeliniu varikliu. BMW 435i Coupe turės V6, 3.0 l, 306 AG, o BMW 428i Coupe ir BMW 420d Coupe – keturių cilindrų 2.0 l motorus, atitinkamai 245 AG ir 184 AG. Pirkėjai galės rinktis 6 laipsnių mechaninę arba 8 laipsnių automatinę pavarų dėžę.

Galingiausia 4-serijos versija su visų varančiųjų ratų sistema xDrive iki 100 km/val. galės įsibėgėti per 4,9 sek., o didžiausias greitis ribojamas iki 250 km/val.

Naujasis modelis debiutuos rudenį Frankfurto automobilių parodoje, o jo pardavimai prasidės nuo spalio.

Sukurdama 4-seriją BMW tarsi ima pavyzdį iš kitos prestižinės vokiečių markės „Audi“. Pastaroji A5 kupė ir kabrioletą pozicionuoja kaip aukštesnės klasės automobilius nei A4 sedaną, o A7 kupė – aukščiau nei A6 sedaną. Verta pažymėti, kad A5 ir A7 kainuoja gerokai daugiau nei minėti modeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)