- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Atostogauju. Praėjusią savaitę Kaune suvaidinome paskutinį šį sezoną spektaklį ir iki rugpjūčio teatre atostogos. Žinoma, turiu įvairiausių renginių - vestuvių, jubiliejų, tačiau apskritai šiuo metu daug daugiau laisvalaikio! Mėgaujuosi tuo, mat šis teatrinis sezonas buvo gausus darbų.

- Kodėl jūsų nebematome televizijos ekrane?

- TV projektai ateina ir praeina, tai jau esu išbandžiusi ir laidų vedėjos amplua ir dalyvavau dainų, šokių projektuose, visa tai – patirtis, ir man tikrai brangi. Į įvairiausias TV pokalbių laidas esu nuolat kviečiama, bet šiuo metu dažniausiai atsisakau. Tiesiog toks mano sprendimas…

- Ar atrandate laiko draugams, sau, šeimai?

- Aš pati esu savo laiko šeimininke. Tam, kas man svarbiausia, visad laiko surandu, kaip gi kitaip? Tiesa, draugės, vakarėliai - toli gražu ne dažnas reikalas, prioritetus skiriu šeimai.

- Kokie planai šiai vasarai? Kur planuojate atostogauti?

- Gyvenu prie pat jūros, orai pastaruoju metu puikūs, tad gera būti čia, Lietuvoje. Yra planų išskristi į kitą šalį, aplinką pakeisti, kitokio oro įkvėpti - matysim, gal rudeniop, kai pas mus atvės.

- Šiuo metu merginos ir moterys sparčiai laikosi dietų. Koks jūsų požiūris į jas, ar tenka laikytis jų pačiai?

- Dietų niekada iki šiol laikytis neteko. Neneigsiu - man labai svarbi mityba, sveikas maistas. Jau antrus metus visiškai atsisakiau mėsos ir alkoholio, o valgau nedidelėmis porcijomis, nes daug ir nesinori.

- Kaip išlaikote tokia gražią figūrą? Pasidalinkite patarimais.

- Ačiū. Pirmiausia esu dėkinga mamytei ir tečiui - čia jau jų genai, gal ir senelių... Na, o šiaip geriu nemažai vandens, ypač ryte, prabudus - šilto vandens su himalajų druska (žiupsnelį druskos), neužsigeriu po valgio, negeriu tikros kavos (kartą per dieną tirpia kava su pienu pasimėgauju).

Jei atvirai – valgau, ką noriu ir kiek noriu, tiesiog įsiklausau į savo organizmą. Beje, patinka važinėti dviračiu - vaikutį į darželį ir iš jo vežioju.

- Palinkėjimas skaitytojams.

Mylėkit save! Branginkit gyvenimą! Mokėkit džiaugtis! Būkit dėkingi! Ir kuo daugiau šypsokitės! Gyvenimas - spalvų gama: tamsias spalvas keičia šviesios ir atvirkščiai. Drąsiai priimkite gyvenimo iššūkius, o jei suklupsit – tikėkit, viskas praeina, o po audros būna giedra. Visi turime šansą būti laimingais ir bet kada, kol tik esam gyvi , keisti situacijas. Nieko nėra neįmanomo, tėra tik musų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma. Sėkmės ir išminties visiems!