Reikės:

2 kg kiaulienos sprandinės
5 šaukštų sojos padažo
3 šaukštų medaus
1 ananaso
2 stiklinių ananasų sulčių
5 skiltelių česnako
1 čili pipiro

1. Mėsą nuplaukite, supjaustykite gabaliukais.

2. Ananasą nulupkite, irgi supjaustykite gabalėliais. Česnaką ir čili pipiriuką susmulkinkite.

3. Dubenyje sumaišykite ananasų sultis, medų ir sojos padažą. Suberkite smulkintą česnaką ir čili, ananasų gabaliukus ir mėsą. Viską gerai išmaišykite rankomis, uždenkite plevele ar dangčiu ir padėkite į šaldytuvą nakčiai arba 8 valandoms.

4. Paruoštus šašlykus maukite ant iešmų pakaitomis su ananasų gabaliukais ir kepkite grilyje. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)