Mokiniams yra sukurta daugybė veiklų, tokių kaip, mentorystės principais gyvenimiškų įgūdžių lavinimas, kūrybiškumo, atsakingumo skatinimas, emocijų atpažinimo, savikontrolės, konfliktų sprendimo ir saugaus elgesio pagrindų diegimas.

Reikalingas lėšas šiems tikslams įgyvendinti organizatoriai, Vilniaus Rotaract klubo nariai, surenka pardavę ryškiaspalvius ančiukus, o atsidėkodami, visiems prisidėjusiems, surengia šventę su žaidimais, koncertais, spektakliais, loterijomis ir kitomis linksmybėmis ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Per 2012 m. renginį buvo parduoti 398 ančiukai ir surinkta daugiau nei 12 tūkst. litų, kurie leido vaikams ne tik ugdyti socialinius įgūdžius kine, bet ir prisidėti prie jų aktyvaus dalyvavimo tarptautiniame jaunimo renginyje ekologijos tema.

Trys projekto „Ateitis mano rankose“ aliumni jaunuoliai pernai lapkritį Kayseri mieste, Turkijoje, dalyvavo renginyje, kurio metu ne tik sodino medžius, gamino paukščiams inkilus, bet ir turėjo galimybę susipažinti su Turkijos kultūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)