- Kokia veikla užsiimate šiuo metu?

- Turiu savo verslą. Esu grožio paslaugų specialistė.

- Kiek laiko praleidžiate sporto salėje?

- Laisvo laiko turiu labai mažai, bet stengiuosi jį paskirstyti taip, kad sportui galėčiau skirti 3 kartus per savaitę. Prieš varžybas sportuoju keturis kartus per savaitę.

- Kokiuose konkursuose, be fitneso, esate dalyvavus be fitneso? Kokie jūsų laimėjimai?

- Man patinka varžytis. Patinka scena, pasiruošimas, tas jausmas, kai pilve skraidžioja neramūs drugeliai. Dabar net neprisiminčiau tiksliai, kur esu dalyvavusi. Vienas paskutinių ir įsimintiniausių konkursų - realybės šou „Misis Lietuva 2010“. Laimėjimas buvo beveik (nueiti – DELFI) iki finalo, smagiai praleistas laikas ir nauji įspūdžiai.

- Kokie jūsų pasiekimai 2012 - 2013 metais?

- Kadangi pagrindinė mano veikla yra grožio paslaugos, tai esu gerai žinomas žmogus savo srityje. Dirbu su individualiais klientais, fotosesijose bei šou pasaulyje.

- Kiek valandų per savaitę investuojate į savo sportą?

- Turiu puikius genus, todėl tikrai nereikia „gyventi“ sporto salėje. Sportuoju savo malonumui ir tam užtenka 3-4 val. per savaitę.

- Nuo kelių metų užsiimate kultūrizmo, fitneso ir bikinio sportu?

- Šiuo sportu domėtis ėmiau tik prieš pora metų, nors sportuoju jau 7 metus. Tačiau iškart buvau pastebėta ir sulaukiau ne vieno trenerio pasiūlymo ruoštis varžyboms bikinio kategorijoje. Bet turėjau tam pribręsti ir norėti pati. Dabar sportuoju su asmeniniu treneriu Mindaugu Seiliumi, kuris labai tikslingai ir gretai man padėjo pasiekti esamų rezultatatų. Padėjo priaugti raumenų masės, pačiai su mano sudėjimu buvo sunku tai padaryti. Išmokau teisingai maitintis.

- Koks jūsų mitybos valgiaraštis?

- Esu smulkaus sudėjimo. Tą paveldėjau genetiškai, todėl galiu džiaugtis, kad nereikia laikytis jokių griežtų dietų, nereikia mesti svorio. Bet visada turime galvoti, ką ir kiek dedame į burną. Geriu daug vandens. Jo reikia viskam, visiems ir visada! Nevalgau miltinių produktų, stengiuosi valgyti maistingą maistą. Ryte - avižinė košė arba kiaušiniai. Pietums - vištiena arba jautiena su salotomis ir rudaisiais ryžiais. Vakare - varškė. Užkandžiavimui tarp valgymų mėgstu paskrudintą nemaltų grūdų duoną, vaisius, kartais šokoladą.

- Koks jūsų laisvalaikis?

- Sportas ir yra mano laisvalaikis. Taip pat turiu du vaikus, todėl daug laiko skiriu šeimai. Kartais tiesiog linksmai pabūnu su draugėmis.

- Koks jūsų hobis?

- Domiuosi psichologija, mėgstu skaityti, lankytis kino teatre.

- Linksmiausias įvykis nutikęs prieš varžybas?

- Kiekvienose varžybose vis atsirasdavo neaiškių „kabliukų“, dėl kurių nepatekdavau tarp geriausių finalininkių. Tai avalynė per aukšta, tai grimas... Paskutinių varžybų Vilniuje metu prieš pat išėjimą į sceną nesėkmingai prasilenkiau su kultūristu, kuris ištepė mano bikinio viršutinę dalį. Tuomet su treneriu pasijuokėm, kad galbūt tai ženklas, kad per daug atkreipia dėmesį mano iškilumai.

Juokingiausia tai, kad tą dieną ir išgirdau, kad kažkam iš teisėjų graži krūtinė tapo priežastis, tuo tarpu, kai mano proporcijos tiesiog idealios: 85-59-84. Tikrai smagiai pasijuokėme, kai palyginome ir supratome, kad stambesnio sudėjimo ir be jokio fizinio pasiruošimo merginoms su A dydžiu niekas nesutrukdė pasiekti geriausių trejetuko. Taip dar kartą pasitvirtino faktas - sportuoju individualiai, nepriklausau jokiam užsitarnavusiam vardą klubui ir kaip nepriklausoma sportininkė esu nenaudinga .

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Mylėkite save, o kiek save mylite, parodo ne tik veidas, bet ir kūnas, į kurį pažvelgus pirmiausia galima įvertinti, kiek skiriate dėmesio sau, kiek esate ramūs vidumi. Būkite sveiki ir gražūs, džiaukitės gyvenimu!