Jerry žiemą jaunuoliai rado gulintį apleistame name. Šunelis gulėjo bejėgis laukdamas mirties, nes nebegalėjo nei atsistoti, nei pajudėti. Galinė koja ir papilvė buvo ištinę. Nors jau buvo vėlus vakaras, šunelio gelbėti atskubėjo geraširdė savanorė. Veterinarijos gydykloje buvo nustatyta, kad Jerry pavaišintas žiurkių nuodais. Šunelio svoris buvo smarkiai nukritęs, o nuo ištinimo plyšo kojos oda.

Šiandien Jerry sveikas ir linksmas. Tai ganėtinai jaunas vokiečių aviganio mišrūnas. Jau priaugęs 8 kilogramus. Jerry moka visas komandas. Šunelis yra nepaprastai draugiškas ir žaismingas, be galo nuostabaus charakterio. Šiuo metu gyvena su aštuoniomis katėmis ir labai puikiai su jomis sutaria. Jerry laukia ir tikisi, kad jį priglaus mylintys žmonės, o jis atsidėkodamas jiems galės būti ištikimu draugu ir sargu. Jerry kastruotas.

Taip pat gerų namučių ir mylinčių šeimininkų ieško maždaug metukų, be galo graži, judri ir miela kalaitė. Ji tikrai galėtų kažkam būti geros nuotaikos užtaisu. Nėra ji didelė, ketera siekia maždaug pusę blauzdų. Bet meilumas ir linksmumas neišpasakytas. Kas neturi ir ieško sau draugo, tai štai... Paimsit, tikrai nepasigailėsit.

Na, ir negalime nepristatyti maždaug metų laiko takso mišrūniuko. Šunelis linksmas, žaismingas. Jau kastruotas, todėl vargo ir rūpesčių dėl rujos tikrai nebus. Turi be galo gražų juodą kailiuką ir šiek tiek kreivas taksiškas kojytes. Nieko nelaukę skambinkite poniai Danguolei, nes toks grožis tikrai ilgai neužsibus.

Ponios Danguolės kontaktai: 8 698 00952, dvalentinas@takas.lt.