Tai - jau ne pirmoji V. Čepinskio santuoka. Su pirma žmona, taip pat smuikininke Indre Andruškevičiūte muzikas susilaukė sūnaus Harberto. V. Hepinskis su pirma žmona oficialiai išsiskyrė likus porai mėnesių iki antrosios santuokos.

Šiuo metu pirmosios smuikininko santuokos anuliavimo priežastis nagrinėja Bažnyčios tribunolas.

Šiuo metu V. Čepinskis ir V. Kukauskaitė su gastrolėmis keliauja po užsienį.
„Electric Ladies“ (Viktorija Kukauskaitė viduryje)

Ispanijos karalienė už meno sklaidą Europoje apdovanojo smuikininką Maria Pia Fanfani fondo „Kartu už taiką“ medaliu. 1998 metais jis išrinktas įsimintiniausiu Kauno menininku. O prieš dešimtmetį apdovanotas ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ Riterio kryžiumi.

Rengė solinius koncertus bei koncertus su orkestru visoje Europoje, Dominikos respublikoje, JAV. Dalyvavo tarptautiniuose muzikos festivaliuose Meranofeste, Ankaroje, Vestfolde, Pažaislyje ir kt. Grojo Niujorko Tilles Center, Carnegie Hall, Amsterdamo Concertgebouw, Maskvos konservatorijos Didžiojoje salėje.

Asmeniniu Yehudi Menuhino kvietimu V. Čepinskis pasirodė su Londono simfoniniu orkestru, griežė Švedijos karalienės bei Norvegijos karališkosios šeimos oficialių vizitų į Lietuvą metu.

2004 m. subūrė trylikos styginių instrumentų kamerinį orkestrą, kuriame groja jauni, talentingi muzikai iš visos Lietuvos. 2005 m. šiam kolektyvui suteiktas „Camerata Klaipėda“ vardas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (742)