Moterys dėvėti palaidines ėmė tik XX amžiaus pradžioje, jos labiau priminė marškinius su ilgomis rankovėmis ir atvartais. Klasikinės palaidinės labiausiai paplito jau karo metais. Šiandien įvairių modelių palaidinių turi kiekviena moteris, tačiau klausimas, prie ko jas derinti, visada aktualus.

Baltos palaidinės

Pats nepakeičiamiausias palaidinės modelis – balta palaidinė. Savo funkcionalumu su ja negali susilyginti joks kitas rūbas. Turėdamos vieną vienintelę baltą klasikinę palaidinę, jūs galėsite surasti dešimtis jos pritaikymo variantų.

Dalykiškas baltos palaidinės ir sijono ar kelnių derinys tiks bet kuriame ofise. Balta palaidinė ir džinsai – ne per daug oficialus, bet gerą skonį rodantis kasdieninis ansamblis. Kombinuodamos prie palaidinės spalvotą švarkelį ar liemenę, priderinusios kaklo papuošalus, atrodysite nepakartojamai.

Džinsinės palaidinės

Daugelis merginų vietoj puošnios baltos palaidinės kasdienai renkasi džinsinio audinio palaidines. Jas mėgsta ne tik gatvės stiliui pirmenybę teikiančios merginos, bet ir mėgstančios konservatyvią aprangą.

Džinsinius marškinėlius galima nešioti su tamprėmis ar džinsais, jei marškinėliai ilgesni, juos galime nešioti kaip suknutę. Trumpa džinsinio audinio palaidinė sukišama į įvairiausių audinių sijoną ar kelnes – nuo šilko ir nėrinių iki natūralios odos.

Džinsiniai marškinėliai gerai atrodys su džinsais, jei audinio atspalvis kiek skirsis. Tokius marškinėlius tinka vilkėti ant suknelės.

Spalvotos palaidinės

Ypač madingos chaki  spalvos palaidinės. Jos padeda sukurti militaristinį stilių, jis vis dar madingas. Sodrios tamsiai žalios spalvos palaidinė puikiai dera su tamsiai mėlynais džinsais, juoda oda ar etninėmis detalėmis puoštais rūbais.

Raštuotos palaidinės

Raštuotos palaidinės taip pat madingos, kaip ir vienspalvės. Jei norite savo aprangai suteikti kiek ryškumo, rinkitės spalvingą gėlėtą palaidinę. Jau ilgą laiką iš mados neišeina languoti marškiniai. Jie jau seniai ne tik paauglių mėgstamas rūbas, atrodantys jaunatviškai, jie tinka ir suaugusiems.

Kaip nešioti vyriško stiliaus marškinius?

Moterims ir merginoms nešioti vyriškus marškinius dabar vėl madinga. Juos galima nešioti kaip suknelę, susijuosus siauru dirželiu.

Daugelis merginų taip rengiasi laisvalaikiu, nors ir mieste, kai karšta, jie puikiai tiktų. Jei manote, kad marškinėliai per trumpi, nešiokite tampres ar džinsinius šortus. Vyriški marškiniai puikiai tiks vietoj švarkelio, jei jie ne per dideli, juos galima nešioti susikišus į sijoną ar kelnes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)