Bet gi sutikime, kas gali prilygti gyvam, mąstančiam sargui? Jokia kamera ar signalizacija negrybštels už sprunkančio vagies klešnės ir nepabudins viso kaimo šunų „įjungti“ aliarmo. O ką jau kalbėti apie kitus privalumus, kai sargas tampa tavo ištikimiausiu draugu ir nepaperkamu gyvenimo palydovu.

Šuo Maksas savo šeimininkės gyvenime reiškė labai daug. Tik vieną ją mylėjo bei jautėsi vieninteliu gynėju ir šeimos nariu. Gyveno jiedu laimingai devynerius metus. O tada nutiko tai, ko visi labiausiai bijome ir ko negalime pakeisti . Mirė Makso mylimiausias žmogus ir liko jis saugoti tuščių namų užkaltais langais.

Prieš mėnesį giminaičiai norėjo Maksiuką užmigdyti, nes iš pykčio ant nelemto likimo, liūdesio ir sielvarto šuo , atrodė, nieko neprisileidžia. Ir apskritai, buvo tvirtai tikima, kad Maksas pripažįsta vienintelę savo šeimininke, na, ir dar vieną žmogų – sūnėną, kurio leisdavosi glostomas. Bendravome, siūlėme alternatyvas ir galimas išeitis... Sūnėno dėka Maksas sutiko pavasarį ir dar turi šansą. O kas įdomiausia, kiek nurimęs po užklupusios nelaimės, šuniukas pradėjo prisileisti ir kitus, net nepažįstamus žmones. Šiuo metu juo rūpinasi šeimininkės kaimynė. Ačiū.

Žinoma, tai tik laikina. Ateis ta diena, kai kaimynė pasakys „gana“. Turime surasti Maksui prieglobstį kažkur kitur. Ten, kur jis galės save realizuoti ir turėti prasmingą gyvenimą.

Nelengva rasti namus jaunam sargui, o jei tai senjoras – vilčių turime tikrai nedaug. Todėl visų prašome pagelbėti ieškoti Maksui namų. Gal gi yra koks vienkiemis, kur gyvena vienišas žmogus ir kasnakt su baime eina miegoti? Galbūt yra tas Makso antras šansas – šeimininkas, kuris neturi draugo ir geriausio pasaulyje sargo savo kieme, o vakariene nėra su kuo pasidalinti? Nepalikime Makso bėdoje.

Tikime, kad po nelaimės ir tamsios nakties ateina šviesulys. Tegul neaplenkia jis Makso. Dėkojame.

Susisiekti: +370 615 58898, +370 689 73782, info@rainiukas.lt („Rainiukas“)