Visi mėgstame skirtingas spalvas, todėl niekuomet netaikykite tendencijų, kurios jums ne prie širdies. Juk galiausiai reikės gyventi su šiomis spalvomis! Tačiau kai kurios spalvų tendencijos yra tiesiog „verčiančios iš koto“ – jos įkvėps bet kurį ar suteiks piniginės neploninančių pasiūlymų.
Ne tik produkto gamybos procesas gali būti žalias. Šiuo metu labiau populiarūs blankūs žalios atspalviai, tačiau mažesnėse erdvėse nedvejodami naudokite ir ryškią smaragdinę.
Toliau tęsiant natūralių spalvų madas, violetinė ir mėlyna šiuo metu taip pat mėgaujasi populiarumu. Šie atpalaiduojantys ir raminantys atspalviai sukuria papildomą ramybės dozę, taip reikalingą šiuolaikiniam žmogui. Jie puikiai tinka miegamuosiuose ir puikiai atrodo svetainėse ar valgomuosiuose, nes visur kuria atpalaiduojančią atmosferą. Šios spalvos, nuo ryškiausių iki šviesiausių atspalvių, yra visų mėgstamos ir visur naudojamos.
Trafaretai, lipdukai (termotransferinė spauda) ar mozaikos yra populiari alternatyva dažams ar madinga puošmena ant jau nudažytų sienų. Trafaretai suteiks erdvei išskirtinumo. Galima įsigyti trafaretų per visą sieną, kurie ilgiau išsilaiko ant sienų nei lipdukai, o nedideli ar mažyčiai trafaretai „užakcentuoja“ atitinkamas erdves bei nubrėžia jų ribas.
Lipdukai (termotransferinė spauda) ar fototapetai – puikus būdas kažką išbandyti prieš „įsipareigojant“, nors daug žmonių juos taiko ir ilgalaikiam dekorui. Šios aukštos kokybės, pagal užsakymą pagaminamos aplikacijos ilgai išlieka, todėl jums neverta jaudintis, jog įsigysite pigų, lyg kramtomosiose gumose randamą lipduką. Internete galite rasti šiai naujai interjero dekoravimo madai skirtų tinklapių, o ten demonstruojami lipdukai (termotransferinė spauda) ir fototapetai yra itin kokybiški.

Priklausomai nuo dydžio, gali būti sudėtinga priklijuoti šias aplikacijas, todėl nesidrovėkite prašyti specialistų pagalbos. Tinkamai priklijuoti, fototapetai sukuria pritrenkiantį, beveik optines iliuzijas mėgdžiojantį efektą. Tačiau netinkamai pritaikyti, gali atrodyti pigiai ir neskoningai. Jei savarankiškai bandote susidoroti su dideliu fototapetu, pasikvieskite bent vieną padėjėją, kad būtų priklijuota lygiai ir tolygiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)