Švenčionių rajono, Aučynų kaimo gyventojai šeštadienį neturėjo ramybės – čia siautė liūtis bei kruša. DELFI skaitytojos atsiųstose nuotraukose matyti, kad iš dangaus pažiro net 3-5 cm dydžio ledo gabalėliai.

Dėl gamtos išdaigų kaimo gyventojai susidūrė ir su kita bėda – vakare susidaręs vandens perteklius pradėjo ardyti Šventos – Ceikinių kelią. Jame atsivėręs griovys priminė upės vagą ir sukėlė sunkumų vairuotojams – šie buvo priversti sustoti prie griovio.

Apie iš dangaus krentančius didelius ledo gabalėlius šeštadienį pranešė ir skaitytojas Gintaras iš Rygos. Iš jo atsiųstos nuotraukos matyti, kad keli jų vos telpa saujoje.

Panašu, kad nuotraukose užfiksuotus vaizdus Lietuvos gyventojai galės pamatyti dar šią savaitę - sinoptikai dar šiandien prognozuoja krušą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)