Atlikėjas Malmėje yra apsistojęs viešbutyje "Grand Hotel Garden". Penktadienio vakaras ir ateinanti naktis - paskutinioji, kurią prieš finalą čia praleis ir ilsėsis Lietuvos atstovas. Viešbučio kambarinės ypatingai pasistengė tvarkydamos A. Pojavio kambarį: keitė patalynę, rankšluosčius, supureno patalus, užklojo užtiesalus lovūgalyje - to dažniausiai nedaro įprastą dieną. Kambario paruošimas atlikėjo poilsiui prieš finalą - toli gražu ne viskas, kuo dainininką pamalonino viešbučio darbuotojos.

Atlikėjui prie kambario durų rankenos penktadienį buvo pritvirtinta šviesios spalvos rožė su atvirlaiškiu. Kambarinės atvirlaiškyje palinkėjo sėkmės finale.

"Sėkmės rytoj! Geriausi linkėjimai", - viešbučio kambarinės linkėjo Lietuvos atstovui "Eurovizijoje".

Tiesa, visi Lietuvos delegacijos "Eurovizijoje" nariai rožes ir atvirlaiškius į viešbutį grįžę surado ant lovų. Ant jų buvo padėta ir po gabalėlį švediško šokolado.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (574)